28 / 03 / 2024

Pasifik - Çiftay İnşaat'tan Ankara Yenimahalle'de yeni proje!

Pasifik - Çiftay İnşaat'tan Ankara Yenimahalle'de yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ankara Yenimahalle İstasyon Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" nin sözleşmesi, Pasifik Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Çiftay İnşaat İş Ortaklığı ile bugün imzalandı...


Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ankara Yenimahalle İstasyon Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu 30 Nisan'da, 2. oturumu ise 8 Mayıs'ta sonuçlandı. 


Emlak Konut  Ankara  Yenimahalle İstasyon arsa ihalesine en yüksek teklif 1 milyar 258 milyon 365 bin TL olmak üzere Pasifik Gayrimenkul-Çiftay İnşaat İş Ortaklığı'ndan geldi. 


Emlak Konut "Ankara Yenimahalle İstasyon Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" nin sözleşmesi, Pasifik Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Çiftay İnşaat İş Ortaklığı ile bugün imzalandı. 


Yenimahalle İstasyon arsası hakkında;

Büro, rezidans, otel, iş merkezi, iş alanında ticaret,kültür, eğlence, sağlık tesisleri, kongre merkezi gibi yapıların yer alabileceği Emlak Konut Yenimahalle İstasyon arsası 124.475,80 metrekare olan merkezi iş alanı fonksiyonunda ve toplam inşaat alanı 560.141,10 metrekare. 12.773,00 metrekare arsa alanına sahip alan ise park alanı fonksiyonunda.