29 / 03 / 2024

Petkim Park Evleri tamamlanma aşamasında!

Petkim Park Evleri tamamlanma aşamasında!

Türköz İnşaat farkıyla yapımı tamamlanma aşamasına gelen Petkim Park Evleri, hem manzarası hem de konforuyla herkesin dikkatini çekiyor. Petkim Park Evleri, Körfez'de adeta yeni bir kentin doğumunu gösteriyor.


572 daire, 49 iş yeri ve sosyal tesislerin kurulacağı 50.000 metrekarelik alandaki sitedeki Türköz İnşaat tarafından yapımı tamamlanma aşamasına gelen Petkim Park Evleri, Körfez'de adeta yeni bir kentin doğumunu gösteriyor. 572 daire, 49 iş yeri ve sosyal tesislerin kurulacağı 50.000 metrekarelik alandaki site, tam anlamıyla Yarımca'nın görüntüsüne modern kent havası katacak. Teslimatların başladığı Petkim Park Evleri; 23 blok, 23 daire tipinden oluşuyor. 


İÇERİSİNDE YOK YOK 

Petkim Park Evleri fiyat ve kalite olarak TOKİ'nin sunduğu fiyat ve ödemelere adeta kafa tutarken, her geçen gün artan müşteri sayısıyla daha tamamlanmadan dolma aşamasına geldi. 


Tam olarak bittiğinde, şu anda yerini hazırlayan Ziraat Bankası Körfez Şubesi ve istekte bulunan tanınmış markaların mağazalarıyla gelecekte ilçenin çarşı merkezi olmaya aday olan Petkim Park Evleri, 16.00 metrekare üzerinde düşünülen yeşil alanıyla da nefes alan bir yerleşim alanı olacak. Petkim Park'ta, 200 metrekare iki açık havuz, 400 metrekare 1 kapalı havuz, baybayan fitness salonu, otopark, denize sıfır konumla tercih sebebi oluyor. 


Bizim Kocaeli



Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016