28 / 03 / 2024

Propa İnşaat Kartal'da 150 milyon TL'lik proje yükselecek!

Propa İnşaat Kartal'da 150 milyon TL'lik proje yükselecek!

Propa İnşaat, Kartal'da 150 milyon liralık bir projeyi hayata geçirmeyi planlıyor. 250 rezidans daire ve 4 bin metrekarelik ticari alanı bünyesinde barındıracak proje, Kartal’ın çehresini değiştirecek...


Propa İnşaat, Kartal'da 150 milyon liralık bir projeyi hayata geçirmeyi planlıyor.


İnşaat sektöründe 40 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren Propa İnşaat, yeni projesini 150 milyon TL’lik yatırımla Kartal’da hayata geçiriyor.


250 rezidans daire ve 4 bin metrekarelik ticari alanı bünyesinde barındıracak proje, Kartal’ın çehresini değiştirecek bir mimari kimliğe sahip olacak.


250 rezidanstan oluşacak


Kartal projesi için uzun zamandır hassas ve detaylı bir çalışma yürüttüklerini belirten Propa İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Can Reşit Özçiçek;“Bugüne dek inşa ettiğimiz tüm projelerimizde kalitenin ve fonksiyonelliğin yanında estetiğe de daima önem verdik. Bu anlamda Kartal’da inşa edeceğimiz yeni projemiz için de uzun zamandır mimari gruplarla çalışıyoruz. Bugün geldiğimiz noktada Sözüneri Mimarlık’la birlikte, uluslararası alanda mimari açıdan önde gelen, sembol niteliğindeki konut kulelerini inceleyerek İstanbul’a yakışacak son derece estetik ve donanımlı bir proje geliştirdik. Çalışmalarımızı yaz sonuna kadar tamamlayarak Eylül ayında projemizi lanse etmeyi planlıyoruz.” dedi.


Bölgedeki konut alıcıları tarafından şimdiden talep gören proje yatırım potansiyeliyle de dikkat çekiyor.


Prestijli bir yaşam merkezi olacak projede,1+1, 2+1, 3+1 tiplerinde tümü deniz manzaralı 250 rezidans daire, 2 bin metrekare sosyal donatı alanı, açık hava sineması ve 4 bin metrekare alan üzerinde kurulu ticari üniteler, meydan, alışveriş sokağı ve sanat galerileri yer alacak.


Ulaşım açısından da avantajlı bir konumda yer alan proje;  E-5 Otoyolu’na cepheli, Yakacık metro istasyonuna direkt giriş çıkış imkanına sahip özel bir konumda bulunuyor. Toplu taşıma durakları ise projenin hemen önünde yer alıyor.


Vatan



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler