19 / 03 / 2024

Rönesans Sayfiye projesinde fiyatlar 185 bin TL'den başlıyor!

Rönesans Sayfiye projesinde fiyatlar 185 bin TL'den başlıyor!

Kartal- Yakacık'ta Sayfiye birbiriyle bütünleşik 3 blokta toplam 276 konuttan oluşuyor.Metrekare fiyatları yaklaşık 3 bin TL olan projede daire fiyatları ise 185 bin TL'den başlayacak...


Rönesans Konut, İstanbul'daki ilk projesini şehrin yeni gelişen bölgelerinden Kartal'da hayata geçiriliyor. Kartal- Yakacık'ta Sayfiye birbiriyle bütünleşik 3 blokta toplam 276 konuttan oluşuyor.Metrekare fiyatları yaklaşık 3 bin TL olan projede daire fiyatları ise 185 bin TL'den başlayacak.


Rönesans Konut, İstanbul'daki ilk projesi Sayfiye'yi Kartal'da hayata geçirdi.



Türkiye'nin en büyük müteahhitlik gruplarından Rönesans, alışveriş merkezleri, ofisler ve karma yapılar ile ticari gayrimenkul sektöründeki tecrübesini konut sektörüne taşıyor. Rönesans Holding bünyesinde faaliyet gösteren Rönesans Konut, İstanbul'daki ilk projesi Sayfiye'yi Anadolu yakasında Kartal'da inşa ediliyor. 


Sayfiye Projesi'nin lansmanı dolayısıyla 18 Nisan 2014, Cuma günü gerçekleştirilen basın toplantısına, Rönesans Holding Başkanı Sn. Erman Ilıcak, Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sn. İpek Ilıcak ve Rönesans Gayrimenkul Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Sn. Işıl Dinçer katıldı. 



Sayfiye'de dairelerin metrekare fiyatı 3 bin TL'den başlıyor



Sayfiye'de dairelerin ortalama metrekare fiyatları yaklaşık 3 bin TL'den başlıyor. Daire fiyatları ise 1+1'ler 185 bin TL'den başlarken, 3+1'lerin ise maksimum satış fiyatı 595 bin olacak. Dinçer, yzüde 1 KDV fırsatıyla satışa sunulan dairelerin, lansman için başlangıçta yüzde 5 peşinat kampanyasıyla satışa sunulduğunu belirterek, şunları kaydetti:



Ödeme planı yüzde 5 peşin, yüzde 5 Eylül 2014, yüzde 5 Mart 2015 ve yüzde 10'luk bölümü ise teslimde ödenecek şekilde planlandı. Toplam yüzde 25'lik bu ödemenin haricinde müşterilerimiz anlaşmalı bankalarımızdan konut kredisi kullanabilecekler. Bunların yanı sıra projemiz teslim süresi ile de farklılık yaratacak, 18 ay gibi kısa bir zamanda teslim edilecek. Sayfiye'de daire sahipleri Aralık 2015 itibariyle dairelerini teslim alabilecekler. Dinçer, son olarak projenin toplam değerinin 75 milyon USD olduğunu belirtti.



Sayfiye'de sayfiye tadında yaşam



Sayfiye hayatında olduğu gibi geniş balkonların, terasların, kat bahçelerinin yer aldığı Projede, farklı daire seçeneklerinden oluşan tercih imkanları oluşuyor. Bahçeli 1+1, bahçeli dubleks, kat bahçeli dubleks,teraslı 2+1,teraslı 3+1 gibi geniş daire seçeneklerinin bulunduğu Sayfiye'de 1+1'den, 3+1'e kadar 68 ile 186 metrekare arasında farklı tip ve büyüklükte daireler yer alıyor. 



Tel: 444 76 75 

Web: www.ronesanssayfiye.com



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri