24 / 04 / 2024

Sinpaş Ege Boyu projesi!

Sinpaş Ege Boyu projesi!

Sinpaş GYO'nun butik projelere odaklanan markası Eviya Gayrimenkul, Ege'yi İstanbul'un Avrupa Yakası'na taşıyor. Şirket, Anadolu Yakası'ndaki Ege Boyu projesinin satış rekoru kırmasının ardından Avrupa Yakası'na da bu konsepti taşıma kararı aldı...


SİNPAŞ GYO, Ege Boyu projesinin satış rekoru kırması nedeniyle aynı konsepti Halkalı'ya da taşıdı. 


Sinpaş GYO'nun butik projelere odaklanan markası Eviya Gayrimenkul, Ege'yi İstanbul'un Avrupa Yakası'na taşıyor. Şirket, Anadolu Yakası'ndaki Ege Boyu projesinin satış rekoru kırmasının ardından Avrupa Yakası'na da bu konsepti taşıma kararı aldı. 


Halkalı'da 42 bin metrekarelik arazi üzerinde hayata geçirilecek olan Ege Yakası'nda Alaçatı, Assos, Cunda, Foça ve Alaçatı konseptinin yansıdığı dört farklı ev tipi bulunuyor. 

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, "İki yıl önce satışa çıkan Ege Boyu'nda yoğun bir taleple karşılaştık. 


Herkes bu projede yer almak için yarıştı. Şimdi Ege Yakası da bu trendi yakalayacak" diye konuştu. 290 milyon liralık ciro beklenen projede 99 ila 176 metrekare büyüklüğünde 2+1'den 4+1 'e kadar değişik tipte 378 konut bulunuyor. 


Sinpaş nisan ayı boyunca liste fiyatı üzerinden yüzde 10 indirim uygulayacak. 506 bin ila 1 milyon 89 bin liraya arasında olan fiyatlar lansman indirimiyle 455 bin ila 931 bin lira arasında değişiyor. 


Seba Gacemer sektördeki gelişmeleri ve Sinpaş GYO'nun büyüme performansını da değerlendirdi. Gacemer, "Sinpaş Grubu olarak bu yılın ilk çeyreğinde sektör ortalamalarının bir hayli üzerinde bir performans sergiledik. Geçen yılın aynı dönemine göre sattığımız konut adedinde yüzde 97, ulaştığımız ciroda ise yüzde 95'e varan bir artışa ulaştık. Özetle geçen seneyi ikiye katladık" dedi.SİNPAŞ GYO'nun yeni projeleri sırasıyla hayata geçireceğini söyleyen Seba Gacemer, 1 milyar liranın üzerinde ciro beklentisi olan 5 projeyi hayata geçireceklerini açıkladı. 


Bunların ilki İstanbul Bomonti'de yaklaşık 1.000 konuttan oluşan proje olacak. Ardından Ankara Dikmen'deki konut projesi ile İncek Life'm İncek Blue ve İncek Green kuleleri devreye girecek. Gacemer, Ege konseptine sahip bir proje daha hayata geçireceklerini, ayrıca Ege Yakası'nın hemen yanında 176 daireden oluşan bir projeye daha başlayacaklarını da sözlerine ekledi. 


Ticari Hayat Gazetesi 



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler