28 / 03 / 2024

Sinpaş Liva avantajlı fiyatlardan yararlanmak için son gün 31 Aralık!

Sinpaş Liva avantajlı fiyatlardan yararlanmak için son gün 31 Aralık!

Sinpaş'ın Sultanbeyli Projesi Liva'da yüzde 20 indirim avantajı devam ediyor. Avantajlı fiyatlardan yararlanmak için son gün 31 Aralık 2015...


İstanbul Anadolu yakasında evinizde göl ve bahçe keyfini yaşama imkânı sunan Liva’dan ev sahibi olmak isteyenler için avantajlı fiyat kampanyasında son gün 31 Aralık. Sınırlı sayıdaki 2+1 ve 3+1 yaşam seçenekleri için peşin ödemede % 20 indirim sağlayan Liva, bu ayrıcalıklı yaşama adım atmak isteyenlere görerek alma ve hemen taşınma fırsatı sunuyor.


Sinpaş Yapı, İstanbul Anadolu yakasının hızla değer kazanan bölgelerinden Sultanbeyli’de geliştirdiği Liva projesinde, göl ve bahçe keyfini evinizde yaşama imkânı sunuyor. Çim tepelerde günün yorgunluğunu atacağınız Seyir Adası, yapılan aktivitelerle açık havada yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz Hobi Adası, muhteşem bir göl manzarasına sahip Ada Panaroma ve rengarenk mis kokulu çiçekleri barındıran Çiçek Adası’ndan oluşan farklı konseptlerdeki adaları, sandal keyfi yapabileceğiniz gölü, şelalesi, dinlenme terasları, kış bahçeleri, yüzme havuzu ve daha birçok sosyal ayrıcalığıyla fark yaratan Liva’da yaşam başladı.


Liva da hayallerindeki eve kavuşmak isteyenler şimdi yılın son avantajlı fiyatlarıyla evlerini maketten değil, görerek alabilecek ve hemen taşınabilecekler.


Doğanın büyüsüne Liva’da eşlik edin


Liva sakinleri, göl kenarında yer alan yürüyüş parkurları, çiçek bahçeleri ve pek çok sosyal aktivite olanağından yılın her döneminde yararlanabiliyor. Yaklaşık 5 bin metrekare büyüklüğündeki doğal göletiyle size masmavi bir yaşamın kapılarını açıyor. Liva’da günün her saati evinizden çıkıp sandalla göl gezintisi yapabilecek, göl kenarındaki kış bahçelerinde dört mevsim boyunca aileniz ve dostlarınızla birlikte keyifli dakikalar yaşayabileceksiniz.


Sağlık için ne varsa Liva’da


Daha sağlıklı, dinamik ve formda bir yaşam için spor olanakları sunan Liva’da yetişkinler ve çocuklar için göl ve şelale manzaralı kapalı yüzme havuzları, yürüyüş ve koşu parkurları, açık havada oynama imkânı veren tenis kortu, streetball alanı, fitness center, saunalar, Türk hamamı ve daha birçok ayrıcalık bulunuyor.


Çocuklar için de keyifli eğlence imkânı sunan Play Zone’un rengârenk dünyasında çocuklarınız doyasıya eğlenirken siz de proje içinde yaşamın tadını çıkaracaksınız.


Yılın son kampanyasında kaçırılmayacak fırsatlar


Liva, yılın son kampanyası ile 2+1 ve 3+1 yaşam seçenekleri için özel fırsatlar ve cazip ödeme planı alternatifleri sunuyor.


Yılın son indirim avantajı dâhilindeki ödeme planında, tamamı peşin ödemelerde %20 indirim, şirket bünyesinde de 48 aya kadar vade imkânı sunuyor. 2+1, daire fiyatları 426.560 TL’den 3+1, daireler ise 496.480 TL’den başlayan fiyatlarla ev sahibi olabilirsiniz.


Ulaşım da çok kolay


Liva, yakın güzergahtaki üçüncü köprü, metro projesi ve yeni açılan TEM bağlantı yolları ile her geçen gün değeri artan bölgede tamamlanan ilk proje olarak dikkat çekiyor. Yeni yollar ve metro hattı, bölgenin ulaşımını kolaylaştırıyor. Projenin hemen önünde yer alan İETT durağı, 2 hat üzerinden Kartal metrosu ve Ümraniye’ye kolay ulaşım imkânı sağlıyor. Liva, Sultanbeyli’de açılan Anadolu yakasının ilk 5M Migrosu’na da sadece 1 km uzaklıkta. Ataşehir’e de 10 dakika mesafede bulunan Liva projesinin ardından Sultanbeyli’de pek çok konut firması da bölgeye yatırım yapmaya başladı.



Liva Proje Künyesi:



Proje ismi : Liva


Firma : Sinpaş Yapı Endüstrisi ve Ticaret A.Ş.


Konum : Sultanbeyli - İstanbul


Toplam Arazi : 52.006 metrekare


Toplam Konut : (Liva İstanbul) Birinci etap konut sayısı: 349 ve (Liva Turkuaz) 2. etap konut sayısı: 526 - Toplam konut: 875


Konut tipleri : 2+1, 3+1


Fiyat Aralığı : Minimum 426.560 TL’den başlayan fiyatlar


TeslimTarihi : Hemen teslim


Web sitesi :www.sinpasliva.com.tr


Telefon : 444 1974



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri