28 / 03 / 2024

Tema İstanbul Evleri'nde 1 Ağustos itibariyle yaşam başlıyor!

Tema İstanbul Evleri'nde 1 Ağustos itibariyle yaşam başlıyor!

Mesa, Artaş-Avrupa Konutları, Öztaş, Kantur-Akdaş Ortak Girişim Grubu'nun hayata geçirdiği Özel sektör gayrimenkul projesi Tema İstanbul'da 1 Ağustos itibariyle yaşam başlayacak...


Özel sektör gayrimenkul projesi Tema İstanbul'da 1 Ağustos itibariyle yaşam başlayacak.


Mesa, Artaş-Avrupa Konutları, Öztaş, Kantur-Akdaş Ortak Girişim Grubu'nun hayata geçirdiği projede yaşamın başlamasına dair yapılan basın toplantısında konuşan Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, şu ana kadar satışların yüzde 85'in üzerine çıktığını, toplamda 3 bin 45'e ulaşan konut satışlarının yaşamın başlamasıyla birlikte kısa sürede tamamlanacağını bildirdi.


Artaş-Avrupa Konutları Yönetim Kurulu Başkanı ve Tema İstanbul'un yönetiminin ilk başkanı olacak Süleyman Çetinsaya ise sistemin kurulması ve oturması için ilk başta yönetimi kendilerinin üstleneceğini belirterek, aidatların aylık 143 ila 183 lira aralığında belirlendiğini, amaçlarının "orta gelir grubundaki aileleri ev sahibi yapmak" olduğunu vurguladı.


"Tema İstanbul'a metro da gelecek"


Çetinsaya, ulaşım konusunda üst geçit yapacaklarını, yan yolları genişleteceklerini dile getirerek, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin kendilerinden metro durağı istediğini, 2019'da bölgeye gelmesi planlanan metro durağı için belediyeye 30 milyon liralık bir teminat mektubu verdiklerini bildirdi.


Kantur-Akdaş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kantur, Tema İstanbul'un 1,5 milyon metrekareyi aşkın devasa arazi içinde, çok özel bir konumdaki yaklaşık 330 bin metrekarelik bir alanda yükseldiğini ifade ederek, "Konut bölgesi, birbirinden farklı yükseklik ve tipteki 61 bloktan oluşuyor. Tema İstanbul'da 1+1'den, 4+1'e kadar farklı farklı tip ve büyüklükte toplam 3 bin 531 konut bulunuyor" bilgilerini verdi.


AA