19 / 04 / 2024

Topuz İnşaat Ulupark Evleri'nde teslimler bu yıl sonu!

Topuz İnşaat Ulupark Evleri'nde teslimler bu yıl sonu!

18 bin metrekarelik alanın 10 bin metrekaresi, yeşil olarak bırakıldı Konfor ve sağlamlık en üst düzeyde. Topuz İnşaat'ın inşa ettiği Ulupark Evleri, yıl sonunda tamamlanacak.



Topuz Yapı'nın Ulukent'teki projesinde konutlar, yıl sonunda teslim edilecek. 18 bin metrekarelik alanın 10 bin metrekaresi, yeşil olarak bırakıldı Konfor ve sağlamlık en üst düzeyde. Topuz İnşaat'ın inşa ettiği Ulupark Evleri, yıl sonunda tamamlanacak. Yatırımcılar, 2014 sonunda anahtarlarını teslim alacak. Ulukent'te yapımı devam eden proje, 18 bin metrekare alan üzerine gerçekleştiriliyor. Bu alanın 10 bin metrekaresi, yeşil alan olarak bırakıldı. Konforu üst düzeyde, yeşili bol Ulupark Evleri'nin 3, 4 ve 5 katlı, 143, 150, 160 ve 165 metrekarelik konutları, özgün mimarisi, sosyal donatı alanlarının zenginliği ve İZBAN'a, Gelişim Koleji'ne yakınlığı ile de dikkat çekiyor. 

Doğayla iç içe yaşam Ulupark Evleri'nde doğayla iç içe bir yaşam sunduklarını belirten Topuz Yapı Satış Direktörü Nilgün Tuna, "12 blokta 2+1 ve 3+1 seçenekleri sunuyoruz. Yeraltı otoparkı, yüzme havuzu, fitness, geniş yeşil alan, sosyal alanlar, çocuk oyun parkı, yazlık ve kışlık kullanılabilecek evler hazırlıyoruz. Ulupark Evleri, bölgeye değer katacak. 190 konuttan birine sahip olmak isteyenlerin ellerini çabuk tutmalarını tavsiye ediyoruz" dedi. Nilgün Tuna, "Her aileye sunulacak bir adet yeraltı otoparkıyla hiçbir aile, otopark sorunu yaşamayacak. 

Böylelikle, site içinde görüntü kirliliği önlenecek ve toplam 10 bin 800 metrekarelik yeşil alan da site sakinlerinin kullanımına sunulacak. Ayrıca Ulupark Evleri'nde ısı ve ses yalıtımına da özel önem verdik. Proje, depreme en üst dayanıklı şekilde inşa ediliyor" diye konuştu. 


Tuna, üç ayrı parsel içinde kurulan sitede çocuk ve yetişkin havuzu da olacağını, sitenin güvenliğinin 24 saat boyunca kamera sistemiyle sağlanacağını duyurdu. 

Doğayla iç içe yaşamak isteyenlerin tercihi olan Ulupark Evleri'ne yerleşim, yıl sonundan itibaren başlayacak. 


Milliyet Ege