26 / 04 / 2024

Tüm detaylarıyla Nidakule Ataşehir projesi!

Tüm detaylarıyla Nidakule Ataşehir projesi!

Leed Gold Sertifikası kriterlerine uygun olarak tasarlanan Nidakule Ataşehir proejsinin "Kuzey" etabı satışa çıktı. Projedeki ofisler 4.20 metre tavan yükseliğine sahip. İşte tüm detaylarıyla Nidakule Ataşehir projesi...


Nidakule Ataşehir projesinin "Kuzey" etabı 15 Nisan tarihinde yapılan lansmanla satışa çıktı. A Plus ofis projesi olarak hayata geçirilen proje Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile yükseliyor. Proje Ataşehir'in Barbaros Mahallesi'nde yükseliyor. İşte tüm detaylarıyla Nidakule Ataşehir projesi...


Nidakule Ataşehir projesi 30 katlı ofis kulesi ve 3 katlı yatay blok şeklinde yükseliyor. 3 katlı yatay bloğun içerisinde  ofisler, mağazalar ve dükkanlar bulunuyor. 


13 bin 20 metrekare alan üzerinde yükselen Nidakule Ataşehir Kuzey projesinde 190 tane ofis, 21 tane ticari birim ve 1 tane konferans salonu yer alıyor. Projede 6 bin 200 metrekarelik teras bahçesi bulunuyor.


Nidakule Ataşehir teslim tarihi 2016 yılının Haziran ayı olarak belirlendi. Leed Gold Sertifikası kriterlerine uygun olarak tasarlanan projedeki ofislerin alanları 135 metrekare ile 1.150 metrekare arasında değişiyor. 


Nidakule Ataşehir satılık ofis fiyatları metrekare bazında 5 bin 500 liradan başlıyor. Satılık ofisler hakkında daha detaylı bilgi için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz. 


Nida Kule Ataşehir projesindeki ofislerin tavan yükseliği 4.20 metre olarak tasarlandı. Projede jeneratörler, oyun alanları, otopark, sosyal alanlar ve 230 kişilik konferans merkezi bulunuyor. 


Nidakule Ataşehir görselleri;


Tüm detaylarıyla Nidakule Ataşehir projesi!


Tüm detaylarıyla Nidakule Ataşehir projesi!



Nidakule Ataşehir nerede?

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir adres: Barbaros Mahallesi Begonya Sokak No:3 Ataşehir/İSTANBUL


Nidakule Ataşehir iletişim 

Telefon: 444 4 846

Web adresi: http://tahincioglu.com/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com