20 / 04 / 2024

Vadistanbul Emlak Fuarı 2013’te yerini aldı!

 Vadistanbul Emlak Fuarı 2013’te yerini aldı!

İnşaat sektörünün öncü markalarından Artaş Grubu, Aydınlı Grup ve Keleşoğlu İnşaat ortaklığıyla inşasına başlanan ve Türkiye’nin sembol yaşam projesi Vadistanbul, Emlak Fuarı 2013’te yerini aldı...


5 – 8 Aralık tarihleri arasında CNR’da düzenlenen Emlak Fuarı 2013’te, Türkiye’nin sembol projesi Vadistanbul da standında ziyaretçilerini ağırlıyor.


İlk etabının kaba inşaatında sona yaklaşılan Vadistanbul, donatıları ve konumu ile dikkat çekiyor.


Geçtiğimiz aylarda düzenlenen Dubai Cityscape Fuarı’nda yabancı yatırımcıların yoğun ilgisini gören proje, bu yıl körfez ülkelerinden yatırımcıların da ziyaret ettiği Emlak Fuarı’nda da Arap yatırımcıların talebini alıyor.


Standında ziyaretçilerini ağırlayan Vadistanbul’un satışı da fuarda yürütülüyor. 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 dubleks dairelerin yer aldığı Vadistanbul’da fiyatlar 468 bin TL’den başlıyor. 60 ay vadeye %0,83, 120 ay vadeye %0,85 faiz oranlarıyla kredi kullanılabiliyor.


Evyap Holding’e ait arsa üzerinde konumlandırılan Vadistanbul, inşa edildiği bölgenin tüm çehresini değiştirecek ve şehre yeni bir yaşam merkezi kazandıracak.


Vadistanbul, teras evler, rezidanslar, ofisler, alışveriş caddeleri, kafeler, oteller ile alışveriş merkezlerinin yanı sıra eğlence alanlarına sahip olacak.


3 parselden oluşan ve toplamda 424 bin metrekarelik arsada geliştirilecek olan Vadistanbul, 3 farklı etaptan oluşacak. Projede 3 bin konut, 55 bin metrekarelik alışveriş merkezi, ve 750 metre uzunluğundaki cadde üzerinde yer alan 28 bin metrekarelik cadde mağazaları, restoranlar, ofis alanları ile 48 bin metrekare toplam alana sahip 5 ve 4 yıldızlı oteller bulunacak.


Projenin kalbi konumundaki ikinci  etapta ise yüksek donatılı ofis alanları, alışveriş merkezi, cadde mağazaları ve oteller bulunuyor. Vadistanbul’un üçüncü ve son etabı ise konut ve ofis alanlarından oluşuyor.


Projede yer alan dairelerin fiyatları 465 bin lira ile 2 bin 258 bin lira arasında farklılık gösteriyor.




Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri