19 / 04 / 2024

Vaditepe Bahçeşehir 2. Etap Projesi'nin kura çekilişi dün yapıldı!

 Vaditepe Bahçeşehir 2. Etap Projesi'nin kura çekilişi dün yapıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi KİPTAŞ’ ın kamu personeline yönelik yaptığı 1100 konuttan oluşan " Vaditepe Bahçeşehir 2. Etap Projesi" nde ev sahibi olacaklar kura ile belirlendi...



KİPTAŞ'IN kamu personeline yönelik yaptığı 1100 konuttan oluşan ve sadece kamu kurum ve kuruluş çalışanların daire sahibi olabildiği "Vaditepe Bahçeşehir 2. Etap Projesi'nde daire sahibi olacaklar kurayla belirlendi. Daire sahibi olmak için 3 bin müracaatın yapıldığı projenin kura çekilişinde heyecanlı dakikalar yaşandı.


KİPTAŞ'IN Kamu Personeline yönelik yaptığı  "Vaditepe Bahçeşehir 2. Etap Projesi kura çekimi Noter huzurunda törenle Feshane Kongre Merkezi'nde yapıldı. Törende konuşma yapan KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, yeni konut projesinin ikinci etabının hayırlı olmasını dilediğini belirterek, şöyle konuştu; 

“İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin konut projelerini uygulamak için 1995 yılından beri, İstanbul'da bugüne kadar 61 bin konutu ev sahiplerine teslim ettik. İnşallah Vaditepe'yle birlikte de 4 bin konut teslimatıyla birlikte bu 65 bin konut olacak. Bu sene yine finans kent ikinci etapta 4 bin konutta orada yapacağız. İnşallah sosyal konut projemiz de var. Bunlarla birlikte 70 bin konuta ulaşmış olacağız.”


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın kamu çalışanları için düşündüğü Vaditepe projesinin ilk etabında 1100 konut teslim edildiğini ve yoğun katılım nedeniyle konut sahiplerini belirlemek için noter huzurunda kura çekildiğini anlatan Yıldırım, şunları kaydetti;


“İnşallah 18 ayda bu konutları teslim edeceğiz. Sadece burada konutlarımız yok 3 tane camimiz, sosyal, ticaret, spor ve yeşil alanlarımız var. 3 tane büyük okulumuz var. Bahçeşehir'de 4 bin konutu 18 ayda bitirip hak sahiplerine vereceğiz. Vaditepe Bahçeşehir 2. Etap Projesi içerisinde 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri mevcut olup toplam 4 bin konut var. Daha önce 1. Etapta 2628 konut satışa çıkmıştı.”


Açılış konuşmasının ardından Noter huzurunda kura çekimi yapıldı. Yüzlerce vatandaşın merakla beklediği kura çekilişinde, çocukların heyecanı da dikkati çekti. İlk olarak İsmet Yıldırım kurada çıkan daire sahibini okudu. Daha sonra çekilişin devam etti. Sırayla daire sahipleri olacak kişiler açıklandı.

 

Daire sahibi olmak için 3 bin müracaatın yapıldığı projede, daire sahibi olamayanların ön müracaat bedelleri de iade edilecek. Vaditepe Bahçeşehir projesi mahalle kültürünü modern yaşamın kent olgusu içinde yeniden yorumluyor. Vaditepe Bahçeşehir'in 2. etabı, kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna, Türk hamamı, açık spor alanları, yürüyüş yolları ve çocuk oyun alanları gibi sosyal donatıların olduğu şehrin içinde bir yaşam alanı oluşturuyor.


KİPTAŞ Vaditepe Bahçeşehir 2. Etap kura sonuçları için buraya tıklayın


İBB




Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri