23 / 04 / 2024

Via Garden Manolya Evleri'nde 385 bin TL'den başlayan fiyatlar!

 Via Garden Manolya Evleri'nde 385 bin TL'den başlayan fiyatlar!

Via Garden Manolya Evleri Ankara Bağlıca'da hayata geçirildi. Özkır İnşaat imzası taşıyan Via Garden Manolya projesinde daireler 3 oda 1 salon olarak tasarlandı...


2 blok olarak planlanan Via Garden Manolya Konutları toplam 41 daireden oluşuyor. Via Garden Manolya projesi, Ankara Bağlıca’da Özkır İnşaat imzası ile yükseliyor.

Projede daireler 3 oda 1 salon olarak 165 metrekare büyüklüğünde tasarlandı.  Via Garden Manolya Evleri projesi, bin 10 metrekare inşaat alanına sahip.

Her katında 2 daire bulunan Ankara Via Garden Manolya Evleri projesinde bloklar 10 katlı olarak inşa ediliyor. Özkır İnşaat Via Garden Manolya projesi ortak alanlarında, yürüyüş alanları, çocuk oyun alanı, kamelyalar, dinlenme alanları, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu, açık ve kapalı otopark yer alıyor.

Via Garden Manolya Ankara fiyatları 385 bin TL’den başlıyor. Arsa alanı toplam 7 bin 310 metrekare olan Via Garden Manolya, Ankara Bağlıca Bulvarı'nda yer alıyor. 

Ankara Via Garden Manolya projesinde mutfak büyüklüğü 22.01 metrekare olarak dizayn ediliyor. Projede vestiyer dolabı ve raflı bir dolap da mevcut.

Projede teslimlerin 1 Eylül-30 Eylül 2016 tarihleri arasında yapılması planlanıyor. Via Garden Manolya Konutları'nda 250 bin TL’ye kadar uygun faiz oranlarıyla kredi kullanılabiliyor.

Via Garden Manolya Evleri konum olarak, Ankara Merkeze 17 kilometre, Etimesgut ilçesine 5 kilometre, Çayyolu Mahallesine 3 kilometre mesafede. Proje sağlık ocağı, eczane, cami, anaokulu, ilkokul ve ortaokula yürüyüş mesafesinde yer alıyor.

Ankara Via Garden Manolya'da salon ve mutfağa açılan 17,18 metrekare ve yatak odasına açılan 8.31 metrekare olmak üzere 2 adet balkon mevcut. Projede daireler, salon, mutfak, çocuk odası, çalışma odası, ebeveyn yatak odası, giyinme odası, ebeveyn banyosu ve genel banyo olacak şekilde tasarlandı.

Özkır İnşaat Via Garden Manolya Konutları zemin+10 kattan oluşacak şekilde dizayn edildi. Her konut için 1 adet olmak üzere kapalı ve açık otopark bulunacak şekilde yükselen projede zemin katta konutlar için kilerler bulunuyor.