19 / 04 / 2024

Zekeriyaköy Kent Optimum'da 265 bin dolara! Örnek daire hazır!

 Zekeriyaköy Kent Optimum'da 265 bin dolara! Örnek daire hazır!

Bölgenin ilk tek katlı villa, sıra ev ve daire uygulamasıyla karma bir proje özelliği taşıyan Kent Optimum Zekeriyaköy konsepti örnek dairesiyle ilgililerini ağırlamaya devam ediyor...


Villa yaşantısını tek kat ve 4 metrelik yüksek tavanlı ferah alanlarla buluşturan ‘Kent Optimum Zekeriyaköy’ doğru proje konseptiyle tasarlanmış, gözü yormayan, iç mekânla dış mekân arasındaki bütünlük duygusunu koruyan ve özellikle bahçe kullanımı avantajına sahip bir proje olması sebebiyle kendisini diğer projelerden farklı kılıyor.


Konsept projede Can Çinici, iç dekorasyonda ise Mahmut Nuvit Doksatli ve Domenico Vicenzo Rotolo’nun imzası bulunan Kent Optimum Zekeriyaköy projesinde, her türlü detay düşünülerek ev sahiplerine ayrıcalıklı yaşam vaad ediliyor.


Her zevke uygun farklı modellemeler…

2013 Ağustos’ta teslim edilecek proje tek katlı villalar dışında 1+1, 2+1 ve 3+1 daire alternatifleriyle bölgenin en ferah sitesinde yaşamanız için davetkâr bir sunum içeriyor. Bahçe dubleksleri,  galerili ve oturma bölümlü çatı dubleksleri eşi bulunmayacak yeni bir yaşam anlayışı ile birçok seçenek arasından tarzınızı yansıtacak alternatif planlar sunuyor.


Boşlukların önemini vurgulayan proje, modern çizgili mimarisiyle doğa ile iç içe yaşamayı tercih eden ailelere hitap ediyor.


265.000 USD’den başlayan fiyatlarla bu özel projede yaşamanın ayrıcalığını hissetmeniz için örnek dairemizi ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.


www.kentoptimum.com

Tel: 0212 202 77 44



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler