20 / 04 / 2024

Koray Güzelbiryer 2. Etap Bursa'da 167 bin TL'ye! 2 ay erken anahtar teslim!

Koray Güzelbiryer 2. Etap Bursa'da 167 bin TL'ye! 2 ay erken anahtar teslim!

Sektörde çok ender rastlanan bir başarıya imza atan Koray İnşaat, 31 Aralık 2011 itibariyle teslim edeceği konutları 28 Ekim'den itibaren teslim etmeye başladı


79 konutluk ikinci etaptan konut alanlar anahtarlarını iki ay erken alıyor. Koray GüzelBirYer'de konutların erken teslimine başlandı.

Erken teslimde anahtarını alan Atakan Subaşı, “Engelli oğluma engelsiz bir yaşam alanı sunan Güzelbiryer'de anahtarımızı iki ay erken teslim almak bizleri ayrıca mutlu etti” dedi.

Bursa Güzelbiryer Konutları'nda
1 oda 1 salon konutların fiyatı 167 bin liradan;
2 oda 1 salon konutların fiyatı 275 bin liradan;
3 oda 1 salon konutların fiyatı 405 bin liradan;
bahçe dubleksi konutların fiyatı 505 bin liradan;
çatı teraslı konutların fiyatı ise 797 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Sektörde çok ender rastlanan bir başarıya imza atan Koray İnşaat, 31 Aralık 2011 itibariyle teslim sözü verdiği konutları 28 Ekim'den itibaren teslim etmeye başladı.

Koray İnşaat, sektöründe çok ender görülen bir başarıya imza atarak, Aralık 2011 sonunda teslim sözü verdiği konutların teslimatını iki ay öne çekerek 28 Ekim'den itibaren yeni sahiplerine teslim etmeye başladı.

Bursa'da kalite, güven ve estetiğin simgesi haline gelen Güzelbiryer'in ikinci etabından konut alan şanslı müşterilerden birisi de Atakan Subaşı oldu. Yeni evinin anahtarı Koray İnşaat Güzelbiryer Satış Müdürü Vildan Alpergün tarafından kendisine teslim edilen Subaşı, konutların erken teslim sürprizinin kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi.

Subaşı: “Güzelbiryer, engelli oğluma engelsiz bir yaşam alanı sunuyor”

Engelli oğluna engelsiz bir yaşam alanı sunacak bir konut projesi arayışındayken Güzelbiryer'le tanıştıklarını söyleyen Subaşı, anahtarını teslim alırken duygularını şöyle dile getirdi:

“Eşim ve 12 yaşındaki engelli oğlumla birlikte Bursa'ya ilk geldiğimizde, bu şehre yerleşip yerleşmeyeceğimiz konusunda en ufak bir fikrimiz yoktu. Bizim için en önemli şeylerden birisi oğlumun engellerini ortadan kaldırabilecek uygun bir eve yerleşmek ve onun yaşantısını kolaylaştıracak adımları atmaktı. Aradan geçen 1,5 yıllık sürede bunun çabası içerisindeydik. Ancak uzun bir süre bu çabalarımız sonuçsuz kaldı. Ama bir gün Güzelbiryer adı altında, adı gibi güzel, engellilerin engelsiz olmasını sağlayabilecek, oğlumun çok sevdiği yavru köpeğini de besleyebileceği bir yaşam alanı olduğunu gördük. Sonrasını anlatmamıza gerek yok; bu şehre yerleşmeye, güzel bir yerde, güzel ve mutlu bir  şekilde yaşamaya karar verdik. Evimizin, söz verilen tarihten iki ay önce teslim edilmesi de Koray'ın gücünü ve kararımızın ne kadar doğru olduğunu bir kez daha gösterdi bize. Güzelbiryer'in yeni bir üyesi olarak, engellerin ortadan kaldırıldığı, güzel komşuluk ilişkilerine sahip bir yaşam alanı isteyen Bursalıları komşumuz olmaya davet ediyorum.”

Mayıs 2011 tarihinde yapılan bağımsız bir araştırmaya göre Bursa'nın en beğenilen ve en çok tercih edilen konut projesi olduğu belirlenen Güzelbiryer'in 128 konutluk ilk etabının ardından 79 konutluk ikinci etabının satışları da tüm hızıyla devam ediyor. Nisan 2008'de temeli atılan, Mayıs 2010 tarihinden itibaren ilk etabında yaşamın başladığı GüzelBirYer, dört katlı binalardan oluşan estetik mimarisi, sıcak komşuluk ilişkileri, çevre düzenlemesi ve peyzajı, ailece yaşamaya en uygun yer olması gibi özellikleriyle Bursalılara güzel bir yaşam alanı sunuyor.

Güzelbiryer ailesine katılan ve anahtarlarını erken alan yeni üyeler, anahtar teslimiyle birlikte, konutlarında kullanılmasını istedikleri mutfak mobilyası, parke, duvar kağıdı gibi ürünlerdeki tercihlerini daha erken belirleyerek, konutunun iç dekorasyonu ve düzenlemesini daha erken tamamlama imkanı bulacaklar.

1+1'den 4+1'e 25 farklı tipte konut

İsteyene güzel bir yaşam alanı, isteyene kazançlı bir yatırım imkanı sunan Güzelbiryer, Bursalıların ilgisini çekmeye devam ediyor.

Koray Güzelbiryer'de binaların tamamı 4 katlı olarak hayata geçiriliyor. 1+1'den 4+1'e kadar 25 farklı tipte konut bulunan projede özel peyzaj, Uludağ manzaralı teraslar, çocukların fiziki ve zeka gelişimine uygun oyun parklar gibi geniş imkanlar bulunuyor. Yüzde 73'ü yeşil alan olan ve sosyal tesisleri gibi özellikleriyle gerçek anlamda bir yaşam alanı sunan Bursa Güzelbiryer hakkında ayrıntılı bilgi almak isteyenler guzelbiryer.com adresini ziyaret edebilirler.

Farklı ve cazip ödeme seçenekleri

a. ‘0' peşin, ‘0' faiz, 36 ay vade, %25 teslimde (Liste fiyatı)
b. %25 peşin, ‘0' faiz, 48 ay vade (Liste fiyatı)
c. Tamamı peşin (%8 indirim)
d. %1 peşin, %29'u 1 yıl sonra, %70'i banka kredisi (%6 indirim) 

www.guzelbiryer.com

0224 242 66 00

Güzelbiryer'den görüntüler için tıklayın... 


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri