30 / 03 / 2024

Kenan Doğulu-Beren Saat çifti Ankara'da bar açıyor!

Kenan Doğulu-Beren Saat çifti Ankara'da bar açıyor!

Beren Saat ile Kenan Doğulu'nun, geçtiğimiz yıl 29 Temmuz'da Los Angeles'ta nikah defterine imza atıp hayat ortağı olmadan önce, sözleşme metnine imza atıp iş ortağı oldmuştu. Çift Ankara'da Bis adlı bir performans bar açmak için kolları sıvamıştı.


Kenan Doğulu ve Beren Saat mimar Abdullah Burnaz ve işadamı Mehmet Mutlu ile Bidon Gıda adında bir şirket kurmuş ve Beren'in memleketi Ankara'da Bis adlı bir performans bar açmak için kolları sıvamıştı.


Beren Saat ile Kenan Doğulu'nun, geçtiğimiz yıl 29 Temmuz'da Los Angeles'ta nikah defterine imza atıp hayat ortağı olmadan önce, sözleşme metnine imza atıp iş ortağı olduğunu ilk kez bu köşede okumuştunuz.


Ünlü çift; mimar Abdullah Burnaz ve işadamı Mehmet Mutlu ile Bidon Gıda adında bir şirket kurmuş ve Beren'in memleketi Ankara'da Bis adlı bir performans bar açmak için kolları sıvamıştı.Anne olabilmek için tüp bebek tedavisine başlayan Beren ile eşi Kenan'ın aşklarının ilk meyvesi henüz ortada yok ama işlerinin ilk meyvesi bu ayın sonunda ortaya çıkacak. 


Beren Saat-Kenan Doğulu çifti ile ortakları Abdullah Burnaz ve Mehmet Mutlu'nun mekanları Bis, Mart sonunda kapılarını açıyor. Bis, Bilkent Üniversitesi'nin içinde geçen hafta açılan Bilkent Station adlı, yeme-içme ve eğlence mekanlarından oluşan komplekste yer alıyor. Bu arada Bilkent Station'ın tüm konsept ve tasarımının da Abdullah Burnaz'a ait olduğunu belirteyim. 


İŞLETMESİNİ BEREN'İN ABİSİ YAPACAK 

Rahat, dinamik ve eğlenceli bir tasarımın hakim olduğu 600 metrekarelik Bis'in işletmesi; daha önce de yazdığım gibi Beren Saat'in abisi Cem Saat'e emanet edilecek. Ünlü sanatçıların performanslarına ev sahipliği yapacak olan Bis'te zaman zaman Kenan Doğulu da sahneye çıkacak. 


Bis'in ortağı olan ünlü mimar Abdullah Burnaz, imzasını attığı Bilkent Station ile Bis'in Türkiye'de benzeri olmadığını ve hem üniversite öğrencilerinin, hem de Ankara'nın yeni çekim merkezi olacağını söylüyor.


Bülent Cankurt-Sabah