29 / 03 / 2024

Kenan İmirzalıoğlu Marmaris'ten arsa satın aldı!

Kenan İmirzalıoğlu Marmaris'ten arsa satın aldı!

İzleyicisi tarafından fenomen dizi haline gelen Karadayı dizisinin başrol oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu, geçen yıl Marmaris’in gözde mekanlarından Selimiye’de denize sıfır bin 200 metrekare arsa satın aldı.


Arsa için 2 milyon lira ödeyen ünlü oyuncu, bu kış inşaat çalışmasına başladı. Yakışıklı oyuncu, yatırım amaçlı aldığı arsa üzerinde küçük apart şeklinde 2 adet taş ev inşa ettirdi. 


Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun Marmaris'ten yatırım amaçlı aldığı arsadaki restoran işletmecisiyle mülk sahibi mahkemelik olurken, oynadığı dizide adaleti sağlamaya çalışan Karadayı bu defa bir anlaşmazlığın içinde kaldı.


İzleyicisi tarafından fenomen dizi haline gelen Karadayı dizisinin başrol oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu, geçen yıl Marmaris’in gözde mekanlarından Selimiye’de denize sıfır bin 200 metrekare arsa satın aldı. Arsa için 2 milyon lira ödeyen ünlü oyuncu, bu kış inşaat çalışmasına başladı. Yakışıklı oyuncu, yatırım amaçlı aldığı arsa üzerinde küçük apart şeklinde 2 adet taş ev inşa ettirdi. İddiaya göre, arazinin ön kısmında bulunan restoranı işleten kiracıdan da işletmeyi boşaltması istendi. Ancak kiracı, mülk sahibiyle 5 yıllık kontratı bulunduğunu belirterek bir müddet zaman verilmesini istedi. Bunun üzerine mülk sahibi ile kiracının arası açıldı ve mahkemelik oldular. Mahkeme kararıyla iş yeri boşaltıldı.

 

Restoran yetkilisi Yusuf Kaçar yaptığı açıklamada, "Kenan bey bu arsayı satın almadan bir yıl önce 5 yıllık sözleşme imzalamıştık. Ancak yer satıldıktan sonra arsa sahibi ile anlaşamadık ve konu yargıya taşındı. Mahkeme aleyhimize karar vererek işletmeyi boşaltmamızı hükmetti. Jandarma zoruyla mallarımızı dışarı çıkarmak zorunda kaldık. 300 bin liralık restoran malzemelerini 3 bin liraya satarak büyük zarara uğratıldık. Mağdur olduk ama kimse bizi arayıp özür bile dilemedi. Bizim Karadayı’dan tek isteğimiz, bu restoranı bize bu sezonluğuna kiraya vermesidir. Belki bu şekilde zararımızı az da olsa karşılayabiliriz” dedi.

 

Öte yandan, bu hafta final yapan Karadayı dizisinin ardından Kenan İmirzalıoğlu’nun, kiraladığı yatla yorgunluğunu atmak için Selimiye’ye tatil geleceği öğrenildi. Karadayı’nın anlaşmazlık için ne diyeceği ise merak konusu oldu.



Star