19 / 04 / 2024

Makromtek projesi 56 bin liradan başlayan fiyatlarla 12 Mart'ta satışta!

Makromtek projesi 56 bin liradan başlayan fiyatlarla 12 Mart'ta satışta!

Makromtek projesi Esenyurt'ta yükselecek. Projede 364 konut bulunacak. 4 blok halinde inşa edilecek olan Makromtek projesinde fiyatlar 56 bin liradan başlıyor


Makrom Yapı, geçtiğimiz yıl, Mart ayında MakromCity projesi ile görücüye çıkmış ve sektördeki yeni ismi ile hızlı bir şekilde yola devam etmeye başlamıştır. Türkiye’nin pek çok bölgesinde de yeni projeleri hayata geçirmeyi hedefleyen Makrom Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Bakırcı, 12 Mart Pazartesi günü gerçekleştirilecek olan lansman gecesinde yeni projesi Makromtek’in lansmanı ile beraber, 40. yılda gerçekleştirilen yeni kurumsal imajın da kamuoyuna tanıtılacağını bildirdi.

Lütfü Bakırcı, Makromtek projesiyle ilgili tüm detayların 12 Mart ta Suada’da açıklanacağını belirtirken, ünlü sanatçı Petek Dinçöz ile yapılan reklam yüzü anlaşmasının da etkisiyle babasından devraldığı 40 yıllık tecrübe mirası ile 2012’de sektörde çok daha hızlı ilerleyeceklerini ve yeni nesil işlere imza atacaklarını belirtti.

12 Mart Pazartesi günü gerçekleşecek olan lansmanda, sanat, siyaset ve iş dünyasından pek çok ünlü isim katılım gösterecek. Gerçekleşecek davette yeni proje Makromtek tanıtılırken, Makrom Yapı’nın kurumsal imaj değişimine de şahitlik edilecek. Geceye, Makrom Yapı’nın ünlü Reklam Yüzü Petek Dinçöz’ün muhteşem canlı performansı da damgasını vuracak.

Makromtek projesi Esenyurt ta yükselecek. Projede 364 konut bulunacak. 4 blok halinde inşa edilecek olan Makromtek projesinde fiyatlar 56 bin liradan başlıyor. 60 ay vade imkanı sunulan projede daire teslimleri 2014 yılında yapılacak. Makromtek projesinde havuz kafe, açık otopark, açık yüzme havuzu, güvenlik, süs havuzları, kapalı yüzme havuzu, kapalı otopark, süs havuzları, asansör, koşu parkuru, basketbol sahası, cep sinema salonu, resepsiyon, kreş, roof kafe, çocuk oyun parkı, fitness salonu, sauna, hamam, güvenlik kamera sistemi ve teknik servis yer alacak.

Lansman Programı: (Suada Club)

Kokteyl    :19.00

Lansman  :20:00

Konser    : 21.30

http://www.makromyapi.com/



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri