20 / 04 / 2024

Maximun'da evler 93 bin TL! İşyerleri metrekaresi 5 bin TL!

 Maximun'da evler 93 bin TL! İşyerleri metrekaresi 5 bin TL!

Yalçıntepe Group, ruhsatını Haziran 2012 öncesinde aldığı için çalışmalarına sorunsuz olarak devam ediyor...


Yalçıntepe Group, konutta lokasyona göre uygulanacak farklı KDV oranlarından etkilenmeden satışlarına da devam edebiliyor. Haziran 2012 öncesinde konutun büyüklüğü baz alınarak uygulanan KDV oranı, bu tarihten itibaren konutun bulunduğu semte göre değişen oranlarda uygulanmaya başlandı. Bu düzenleme ile seçilen bölgelerde önceki dönemde yüzde 1 KDV ile satılabilen birçok konut artık yüzde 18 KDV ile satılacak.


Yalçıntepe Group; lüks ve kalitenin birleştiği “Maximoon” projesinde yerini almak isteyenlere, konut ve residence’larda 89 bin TL’den başlayan, işyerlerinde ise metrekaresi 5 bin TL’den başlayan fiyatlarını değiştirmeden avantaj sunmaya devam ediyor.


Maximoon Evleri 'nde 1+1 daireler 93 bin lira, 2+1 daireler 167 bin lira, 3+1 daireler 254 bin liradan başlıyor. Rezidans bloğunda ise 1+0 daire 89 bin lira, 1+1 daire 172 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.


Yeni KDV düzenlemesinin, iller ve semtler arasındaki farklılıkları belirginleştirerek dar gelirli tüketiciyi koruyacağını belirten Yalçıntepe Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçıntepe, “Yasa, 1 Haziran 2012’den sonra ruhsat alanları kapsıyor. Uygulanacak yeni düzenlemeden sonra KDV artışı, yapılacak konutların fiyatlarını etkileyebilir; fakat Yalçıntepe Group olarak Esenyurt’ta inşasına devam ettiğimiz Maximoon projemizin inşaat ruhsatını bu tarihten önce aldığımız için yeni KDV düzenlemesinde de yine eski oranlara tabi olacağız. Sonuç olarak ayrıcalığımız, projemizde yerini alanlara halen yüzde 17 KDV avantajlı olarak satış yapabilmemiz. Bu avantajımızla İstanbul’da Maliye’nin seçeceği bölgelerdeki yeni ruhsat sahiplerinin de bir adım önüne geçebiliyoruz” diyor.


Atatürk Havalimanı’na 17 dakika, TEM Otoyolu’nun yeni gişelerine 400 metre, E5 Karayolu’na 5 dakika uzaklıkta konumlanan Maximoon’da, 1+1’den 3+1’e kadar daire seçeneklerine sahip 1.560 konutun yanı sıra 321 dairenin yer aldığı Maximoon Residence ve site sakinlerinin her ihtiyacını karşılamasını sağlayacak toplam 86 ticari birimden oluşan Maximoon Çarşı isimli bir açık alışveriş merkezi de bulunuyor. Ayrıca süs havuzu ve köprülerle renklendirilmiş peyzaj alanlarının yer aldığı Maximoon’un sosyal tesisleri içinde; basketbol sahası, tenis kortu, açık ve kapalı yüzme havuzu, koşu ve yürüyüş yolu, bisiklet parkuru, fitness center, vitamin bar, Türk hamamı, sauna, buhar odası, SPA merkezi, cafe ve restaurant yer alıyor.



www.maximoonevleri.com

444 34 18



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı, Satışa çıkacak projeler