26 / 04 / 2024

Merter Platform Evleri'nde 2012 İlkbahar Kampanyası! Yüzde 1 peşinatla!

Merter Platform Evleri'nde 2012 İlkbahar Kampanyası! Yüzde 1 peşinatla!

    Eroğlu Gayrimenkul, ev sahiplerinin zevkine sunulan malzeme alternatiflerini, uygulanan ilkbahar kampanyası ile de renklendiriyor


 

 

 

İstanbul’un en değerli arazisi üzerinde yükselen, ticaret ve modern yaşamı geleceğe taşıyan ‘Platform Merter’de malzeme seçimleri ev sahiplerine bırakılıyor.  

 

İstanbul’un yeni iş, iletişim, moda ve ticaret merkezi olarak konumlandırılan Fashion Park’ın yanı sıra rezidanslar, suiteler, teras evler ve ofislerin yer aldığı Platform Merter projesinde kişiye özel tasarımlar oluşturabilmek ve müşteri memnuniyeti artırmak için mutfak dolapları, parkeler, banyo seramikleri, iç kapı rengi gibi malzemelerin renklerine yönelik “Konsept Paket” seçme imkânı sunuluyor. 

Eroğlu Gayrimenkul ve Doğa Şehircilik tarafından inşa edilen Platform Merter’de 16 katlı Platform Rezidans bloğu, 17 katlı Platform Suites bloğu, 23 bin m² kiralanabilir alana sahip Platform Fashion Park ve 3 bin m²’lik özel Platform Ofis alanı bulunuyor. 

DB Mimarlık-Bünyamin Derman imzalı, Merter’in yeni simgesi, “karma kullanımlı” (mixed-use) “Platform Merter” projesinde akıllı ev sistemi ile ısıtma, soğutma ve aydınlatmanın uzaktan erişilebilir şekilde planlanıyor. Isıtma sistemi olarak panel radyatörlerin yanı sıra fancoil sistem de kullanılırken, dekorasyonlu olarak teslim edilecek olan dairelerin tamamında ferah mekânlar yaratmak amacıyla yere kadar cam kullanılıyor. Farklı beğeni ve ihtiyaçlara hizmet etmek üzere, 1+1’den 5+1 penthouse’lara kadar farklı daire seçeneklerini bünyesinde toplayan Platform Merter Rezidans; konfor ve lükse önem veren geniş aileler için gerekli tüm detayları sunarak, çok daha prestijli bir yaşam vaat ediyor. Platform Merter Rezidans’ta yer alan tüm daireler kat bahçeleri ile ev sahiplerine keyifli bir yaşam alanı sunuyor. 

Hayata geçirdikleri tüm projelerde kişisel seçimlere önem verdiklerini belirten Eroğlu Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Direktörü Aybars Kızılsencer, “Eroğlu Gayrimenkul olarak tasarıma verdiğimiz önem tüm projelerimizde gözle görünür bir şekilde fark ediliyor. Tüm projelerimizde ev sahiplerinin; parke rengi, banyo seramikleri ve mutfak dolaplarının kapak renklerini seçili alternatifler üzerinden kendi zevklerine göre belirlemelerinin önemli olduğunu düşünüyoruz. Ev sahiplerinin, kendi zevklerine en uygun evi yarattığımızdan emin olmaları için, her türlü hizmeti sunmaya gayret gösteriyoruz. Bu çabamız bizi rakiplerimizden de farklılaştırıyor” dedi.  

İlkbahar kampanyası ile Platform Merter’de ev sahibi olmak daha kolay

Eroğlu Gayrimenkul, ev sahiplerinin zevkine sunulan malzeme alternatiflerini, uygulanan ilkbahar kampanyası ile de renklendiriyor. 2012 İlkbahar Kampanyası dahilinde yüzde 1 peşinat ile 120 aya varan banka kredili veya yüzde 30 peşinat ile 24 ay vade farksız ödeme alternatifleri ile Platform Merter’de ev sahibi olabilmek mümkün. 2011 yılının Eylül ayında satışlarına başlanan ve kısa sürede yüzde 60 oranında satışların tamamlandığı Platform Merter projesinin sakinleri şimdiden malzemelerini kendi zevkleri doğrultusunda seçmeye başladı.

Ev sahiplerinin kendi zevklerini yansıtabilecekleri seçimleri için ekstra bir ücret talep etmediklerini belirten Aybars Kızılsencer, Platform Merter projelerinde de geçerli olan “Her Şey Dahil” fiyatlar politikası kapsamında mevzuatsal bir değişiklik olmaması kaydıyla gizli veya ekstra masraf da uygulamadıklarını vurguladı.  

444 37 97

http://www.platform-merter.com/



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri