19 / 04 / 2024

Nidakule Göztepe'den her yere ulaşım mümkün!

 Nidakule Göztepe'den her yere ulaşım mümkün!

Tahincioğlu Gayrimenkul’un “Nidakule Göztepe” projesine ilgi Kadiköy – Kartal metrosunun hizmete açılmasıyla daha da arttı. İstanbul’un ana ulaşım arteri olan D 100 Karayolu Göztepe Kavşağı’nda yer alan Nidakule’ye ulaşım Kadıköy’den 12 dakikaya düştü...


Tahincioğlu Gayrimenkul’un 120 milyon dolar yatırım değerindeki A plus ofis projesi Nidakule Göztepe, Anadolu Yakası’ndaki en prestijli ofis binası olarak merkezi konumu ve ulaşım kolaylığıyla ön plana çıkıyor. Ağırlıklı olarak yabancı kurumsal şirketler tarafından tercih edilen Nidakule Göztepe’ye, gün geçtikçe artan ilginin önemli bir nedeni de yeni hizmete açılan Kadiköy – Kartal metrosu oldu. 

Nida Kule’ye ulaşım 12 dakika

Kadıköy-Kartal metro hattında Göztepe durağının girişinde bulunan Nidakule’ye Kadıköy’den ulaşım  12 dakika, Kartal’dan ise 20 dakikada mümkün oluyor. Merkezi konumu dolayısıyla  ulaşımda kazanılan zaman şirket sahiplerinin yanı sıra ofis çalışanları açısından da Nidakule Göztepe’yi daha cazip hale getiriyor.  

Kadiköy-Kartal metro hattının yanı sıra Boğaziçi Köprüsü bağlantı yolları, birkaç dakika mesafede bulunan metrobüs, denizyolu ve demiryolu hatları da projeye alternatif ulaşım imkanı sağlıyor.  

Nidakule Göztepe hakkında:

Ticari gayrimenkul alanında gerçekleştirdiği yatırımlarla dikkat çeken Tahincioğlu Gayrimenkul, İstanbul Göztepe’de A plus bir ofis projesini daha hayata geçiriyor. İstanbul Göztepe’de inşa edilen Nidakule Göztepe, kısa sürede yatırımcılarına sağladığı yüksek getiri düzeyi ile de dikkat çekiyor. Kozyatağı’nda yer alan ilk Nidakule ve Palladium Alışveriş Merkezi ve Rezidansın da mimarı olan Ergün Mimarlık tarafından tasarlanan projenin, 30 bin metrekarelik kiralanabilir alanı ile İstanbul ofis piyasasında önemli bir boşluğu doldurması ve tamamlandığında Anadolu Yakası’ndaki en prestijli ofis binası olması bekleniyor. Her katta 450 metrekare ve 900 metrekarelik kiralık alan alternatifleri olan proje, ağırlıklı olarak yabancı kurumsal şirketler tarafından tercih ediliyor. 

A plus ofis kriterlerine uygun olarak geliştirilen Nidakule Göztepe projesinin en temel özelliği, yüksek verimliliğe sahip, gün ışığı alan, kullanım kaybı yaratmayan, kolay ve düşük maliyetle işletilebilen, sürdürülebilir ofis alanlarına sahip olması. Birçok ilkin uygulandığı projede, huzurlu ve verimli bir çalışma ortamının sağlanması için inşaat çalışmaları, ortak alan ve peyzaj tasarımları Feng Shui felsefesine uygun olarak yürütülüyor. Ayrıca çevre dostu yapısıyla doğal kaynakları minimum derecede kullanan yeşil bina konseptine sahip proje, LEED Gold sertifikası alarak çevreye karşı olan duyarlılığını tescilli hale getiriyor. Yapımına 2010 yılında başlanan ve 35 kattan oluşan Nidakule Göztepe’de ayrıca, cafe, restoran, kafeterya, spor salonu, toplantı odaları, sauna, masaj salonu gibi çeşitli sosyal kullanım alanlarından oluşuyor. Özellikle ticari projelerde, yönetim şirketi binaların ticari değerini ve tercih edilirliğini doğrudan etkileyen bir unsur olduğundan, Nidakule Göztepe’nin yönetim ve işletmesi 5 yıl süreyle Tahincioğlu Holding’in bünyesindeki Meta Gayrimenkul Yönetim ve Danışmanlık A.Ş. tarafından yapılacaktır.


0212 325 28 00

 

www.nidakulegoztepe.com



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler