29 / 03 / 2024

North İstanbul ne zaman teslim ediliyor

North İstanbul ne zaman teslim ediliyor

North İstanbul projesinde daire teslimleri 2013 yılının Haziran ayında yapılacak!


 

İstanbul Sarıyer’de inşa edilen North İstanbul projesi 2013 yılında tamamlanacak. Projede teslimler 2013 yılının Haziran ayında yapılacak.

Panaroma İnşaat tarafından inşa edilen North İstanbul, 5 blokta 174 konuttan meydana geliyor. 27 farklı tipte dairenin yer aldığı projede alanları 50 ile 194 metrekare arasında değişen; 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tipleri yer alıyor.

Northİstanbul projesinde daire fiyatları metrekaresi 2 bin dolardan başlıyor ve 2 bin 500 dolara kadar çıkıyor. 120 ay yüzde 0.98 faiz oranıyla TEB ve Denizbank’tan konut kredisi kullanılabiliyor.

North İstanbul projesinin sosyal alanlarında fitness salonu, sauna, buhar odası, çok amaçlı ortak kullanım salonu, çocuk oyun parkı, açık yüzme havuzu ve açık hava sineması bulunuyor.

North İstanbul’un dış cephesindeki modern çizgiler ve kaliteli malzeme seçimleri projenin şıklığına şıklık katıyor.

Az katlı yapısıyla yüksek blokların baskısını üzerinizde hissetmeden yaşayabileceğiniz projede, günışığından fazlaca yararlanmanız ve görsel açınızın genişliği için boy cam uygulamalarına yer verildi. Yeşille ve oksijenle temasınızı maksimumda sağlamak için boy camlar sürgü sistemleri ile hareketlendirildi.

Bahçe katı daireleri ve yeşil alanları sayesinde North İstanbul özlediğiniz bahçe hayatını yeniden yaşamanızı sağlıyor. İçinde bulunduğu bölgenin doğal güzelliklerine yakışır ve mimari konsepte uygun bitkilerle donatılan projenin aydınlatması da göz alıyor.

Satış Ofisi:

Tel: 0212 323 01 02
Faks: 0212 323 09 19
Türkmen Sok. Kasapçayırı Mevki. 
Sarıyer İstanbul
(Koç Ünv. Batı Yurdu Arkası) 
[email protected]
www.panaromagrup.com 
www.northistanbul.com

 



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler