24 / 04 / 2024

Özyurtlar Esenyurt nerede?

 Özyurtlar Esenyurt nerede?

13'er katlı 7 blokta, 30 bin metrekare arsa alanı üzerine Özyurtlar İnşaat tarafından yükselen Özyurtlar Esenyurt projesi Nşehir nerede inşa ediliyor?


Özyurtlar Esenyurt projesi Nşehir İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü Esenyurt'ta yer alıyor. Esenyurt Devlet Hastanesi'nin hemen arkasındaki boş arazide inşa edilen proje, 30 bin metrekare arsa alanı üzerinde 13 katlı 7 blok ahlinde yükseliyor.


Nşehir, daha önce yine Özuyrtlar İnşaat tarafından Esenyurt'ta konumlandırılan Garden City projesine çok yakın inşa ediliyor.


Proje Esenyurt Doğan Araslı Caddesi üzerinde yükseliyor.


89 bin 419 metrekare inşaat alanına sahip olan Nşehir Esenyurt projesinde 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tipleri bulunuyor. Projede 137 tane de dükkan mevcut.


Koşu ve yürüyüş parkuru, çardaklar gibi sosyal alanların bulunduğu Özyurtlar Esenyurt Nşehir projesinde; çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, basketbol ve futbol sahaları da bulunuyor.


Özyurtlar Esenyurt projesi; Atatürk Havalimanı’na 18 dakika, Marmara Park’a 6 dakika ve Esenyurt Devlet Hastanesi’ne 2 dakika mesafede yer alıyor.


444 40 27 

www.nsehiresenyurt.com


Melek GÜNER/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı