19 / 03 / 2024

Park Oran'da konutlar hemen teslim ediliyor!

Park Oran'da konutlar hemen teslim ediliyor!

MESA Mesken ve Aktürk Yapı tarafından Ankara'nın seçkin semti Oran'da gerçekleştirilen ParkOran Projesi, toplam 146 bin metrekarelik alan üzerinde, geniş bir yeşil alanın çevrelediği 1832 konut ve çeşitli sosyal yapılardan oluşuyor


İNŞAAT sektörünün en önemli ve en köklü şirketlerinden MESA, geride bıraktığı 42 yılda, gerek yurtiçinde çeşitli illerde gerekse yurtdışında yüzlerce projeyi tamamlarken, toplam 7.5 milyon metrekarelik inşaat alanı ile yaklaşık 70 bin aileye yaşam olanağı sağladı. Yıllar önce gerçekleştirdiği projeleri bugün de prestijini koruyan ve öncü olmaya devam eden MESA, şu anda Ankara'daki ParkOran projesinin satışlarına da devam ediyor. Mesa Mesken ve Aktürk Yapı tarafından Ankara'nın seçkin semti Oran'da gerçekleştirilen ParkOran Projesi, toplam 146 bin metrekarelik alan üzerinde, geniş bir yeşil alanın çevrelediği 1832 konut ve çeşitli sosyal yapılardan oluşuyor. Ankara'da alışılagelmişin dışında farklı bir yaşam tarzının kurgulandığı ParkOran'da, doğanın içinde, yüksek standartlarda ve modern bir hayat sunuluyor.

Yapım sürecinde prim

MESA Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, MESA'nın kalite ve güvencesini taşıyan konutlarda geleneksel bir primden söz etmenin mümkün olduğunu belirterek, "MESA imzalı konutlar, genelde projenin yapım sürecinde dahi prim yapar. Bununla birlikte projelerde yaşamın başlamasıyla birlikte henüz birkaç yıl içinde yüzde 100'lere ulaşan bir kazanım söz konusu olur ve bu süregelen yıllar içinde devam eder. Bu da MESA'nın tavizsiz bir şekilde sürdürdüğü kalite merkezli yaklaşımının yanı sıra yıllara yayılan hizmet anlayışının da bir sonucudur" diye konuştu. MESA'nın salt bir inşaat firması olmadığını vurgulayan Boysanoğlu, "Oldukça yüksek bir imalat kapasitesine sahibiz ve ihtiyaç halinde bu kabiliyetimizi istenilen düzeyde rahatlıkla daha da genişletebiliriz" dedi.

ParkOran'da 1832 konut

ParkOran Projesi, toplam 146 bin metrekarelik alan üzerinde, geniş bir yeşil alanın çevrelediği 1832 konut ve çeşitli sosyal yapılardan oluşuyor. Doğa dokusunu koruyan ParkOran, 31 katlı 12 adet A ve B blok ile 7'şer kattan oluşan 5 adet C ve D tipi bloklardan oluşuyor. Bu bloklarda, 1+1'den 5+1'e kadar dairelerin yanı sıra 5+1 ve 6+1 dubleks daireler de bulunuyor. 99 metrekareden 661 metrekareye kadar farklı büyüklükteki daireler tüm ailelerin ihtiyaçlarını karşılayacak çeşitliliğe sahip. ParkOran'ın hemen yanında çam ormanı ve göllerin oluşturduğu doğal yaşam dokusu bulunuyor. Doğanın üzerine kurulu uyumlu mimarisi ile de ParkOran, içinde yaşayanlara, Ankara'da adeta 'hiç bitmeyen bir bahar' sunuyor.

Sosyal alanlar
Konutlarda kalitenin yüksek standartlarda yaşatıldığı ParkOran'da, sosyal alanlarla da; güvenli, mutlu ve huzurlu yaşam; sağlık, keyif ve eğlence ile bir arada sunuluyor. Bisiklet yolu, kafeler, çok amaçlı spor alanı, alışveriş merkezi, oyun alanları, fitness, yüzme havuzu, çocuk havuzu, yürüyüş parkuru, kapalı otopark gibi birçok yapı ile ‘kaliteli yaşam' için gerekli tüm ihtiyaçlar karşılanmış. Ses  ısı yalıtımı, manyetik girişler, üst düzey güvenlik, teknolojik altyapı, aydınlatma otomasyonları ve diğer bir çok özellikleri de mevcut.

Arazi değerlendirme kabiliyeti

MESA'yı sektördeki diğer firmalardan ayrıştıran en önemli özelliklerinden birinin arazi değerlendirme kabiliyeti olduğunu da ifade eden Erhan Boysanoğlu, şöyle konuştu: "Bunun en güzel örnekleri İstanbul'un gözde uydukenti Bahçeşehir ve Ankara'nın uydukenti Eskişehir Yolu çayyolu'dur. Türkiye'nin en önemli bu iki kentinin en önemli uydukentlerindeki oluşum, ilk yapılan MESA projeleri ile başlamıştır. Bugün için MESA'nın elinde imar çalışmaları süren yeterli arazi mevcut ama bunun yanında grup olarak en iyi yaptığımız işlerden biri olan arazi değerlendirme faaliyetlerimizi de aralıksız sürdürüyoruz."

İstanbul'da projeler olacak

2011 yılına sürdürdükleri projelerde ellerindeki yeterli konut stokuyla girdiklerini ifade eden Erhan Boysanoğlu, "İstanbul'da Çengelköy'de MESA ve MESA Nurol Bahçeşehir projeleri, Ankara'da Park Oran Evleri, Çamlıpark Evleri, İzmir'de Urla Evleri 2.Etap, Bodrum Yalıkavak Evleri projelerimiz var. Önümüzdeki dönem gerek konut ve gerekse ticari açıdan gerçekleştireceğimiz projelerde İstanbul ön plana çıkıyor. Kentin her iki yakasında da projelerimiz yer alacak" dedi.

Hürriyet