19 / 04 / 2024

100'ün üzerinde proje CNR Emlak 2013 Fuarı'nda buluşacak!

100'ün üzerinde proje CNR Emlak 2013 Fuarı'nda buluşacak!

Fuara katılacak olan firmalardan bazıları: Ağaoğlu (Akdeniz inşaat ve Eğitim Hizmetleri), Anka Yapı, Artaş-Aydınlı-KeleşoğluAFK ortaklığı, Babacan Yapı, Biskon Yapı AŞ, Evko. Rumeli Yapı AŞ, Soyak Holding ve Varyap Gap ortak girişimi.



Sine Fuarcılık tarafından istanbul'da bugün açılacak CNR Emlak 2013 Fuarı'nda buluşacak. 


CNR Holding'in açıklamasına göre; TOKİ Toplu Konut idaresi Başkanı Ahmet Haluk Karabel, CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem, Daleel Group Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mohammed Yahya Müfeırah ve Suudi Arabistan Ticaret Ataşesi Khalid Al Omaır'ın katılımıyla açılacak fuara, Çevre Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın da iştiraki bekleniyor. Fuar, Türkiye'nin gayrimenkul vitrinine dönüşecek. 


CNR Emlak 2013, Türkiye'nin önde gelen konut projelerini 20 bin metrekare alanda bir araya getirecek. Fuarda sergilenecek projeler arasında Tema istanbul, Avrupa Konutları (Artaş), Bakırköy 46/Maslak 1453/my Home, istanbul Prestij Park, Soyak Evostar, Metropol istanbul, Vadi İstanbul, Deluxe Suits, İstanbul Loft, Gölmahal, Referans istanbul, GüneşliPark, Nissa Residence, Koru Florya, Haliç Panorama, West Wall Villas, Evim Kadıköy, Elit Grand Palace/Elik Perla Palece, Bulvar istanbul Evleri, Westside Ist./Pashador/Canpark AVM/Sultanbeyli AVM'de bulunuyor. 


Fuara katılarak projelerini sergileyecek olan firmalardan bazıları: Ağaoğlu (Akdeniz inşaat ve Eğitim Hizmetleri), Anka Yapı, Artaş-Aydınlı-KeleşoğluAFK ortaklığı, Babacan Yapı, Biskon Yapı AŞ, Evko. Rumeli Yapı AŞ, Soyak Holding ve Varyap Gap ortak girişimi. 


Nihai tüketiciler, yatırımcılar ve yabancı alıcı grupların projeleri yerinde görebileceği fuara, Türki Cumhuriyetleri, Rusya, Suudi Arabistan, Katar, Ürdün, Iran ve Kuveyt gibi birçok ülkeden de çok sayıda alıcı bekleniyor. 

istanbul'da açılıyor 


Yeniçağ



Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016