18 / 04 / 2024

Basın Ekspres Yolu'nun yeni ismi Prestij Caddesi!

Basın Ekspres Yolu'nun yeni ismi Prestij Caddesi!

Markalı projelerin sayısının her geçen gün arttığı Basın Ekspres Yolu, gösterdiği gelişmeyle adını' Prestij' Caddesi 'ne çıkardı, istanbul'un en fazla prim yapan bölgesi olan Basın Ekspres hattı sağlı sollu gayrimenkul yatırımcılarının akınına uğruyor .


Son yıllardaki gelişimiyle dikkatleri üzerine çeken ve yatırımcıların iştahını kabartan Basın Ekspres Yolu, İstanbul'un değerine değer katan lokasyonlarının başında geliyor. 

Bölgede nitelikli'konut, ofis ve otel projelerinin sayısı artarken, dönüşüm de hız kesmeden devam ediyor. 


Ulaşım avantajıyla önde Gelişim çizgisindeki yükselişiyle adını 'Prestij Caddesi'ne çıkaran Basın Ekspres Yolu, İstanbul'un yeni Merkezi İş Alanı olma yolunda ilerliyor. Konumu itibariyle kentin en önemli iki ulaşım aksı olan E-5 ve TEM otoyollarını birleştiren bir noktada yer alan bölge, ayrıca Organize Sanayi Bölgesi'ne, Atatürk Havalimanı'na, fuar ve kongre merkezi CNR EXPO'ya yakınlığıyla avantaj sağlıyor. Havaalanına yakınlığı ve ana yollarının arasında olması nedeniyle Basın Ekspres Yolu, birçok büyük şirketin kıskacı altında. Özellikle ticari gayrimenkul yatırımları açısından gelişen bölgede birçok önemli proje yükseldi ve yükselmeye devam ediyor. Geçmişinde çok sayıda sanayi ve basın kuruluşuna ev sahipliği yapan Basın Ekspres hattı, 2009 yılında yaşanan sel felaketinin ardından yenilenen imar planlarıyla şimdilerde otel, ofis, alışveriş merkezi ve rezidans projeleriyle dikkat çekiyor. Yatırımcısına kazandırıyor Bölgede proje geliştirmeye yönelik arsa stoğunun olması, yatırımcıları bu bölgeye çeken nedenler arasında yer alıyor. 


Günümüzde Basın Ekspres Yolu'nda arsa fiyatlarının metrekaresi 4 bin 500 TL'ler seviyelerindeyken, daire fiyatları metrekare bazında 5 bin TL'ye kadar yükseldi. Ofis projelerinde ise fiyatlar metrekaresi 6 ila 7 bin TL arasında değişiyor. 


ısın ;spres lu Mail Of İstanbul İstanbul Avrupa Yakası'nın en önemli kavşak noktalarından Basın Ekspres yolu ile TEM Atatürk Havaalanı sapağının kesiştiği noktada yükselen Mail Of İstanbul, Torunlar GYO imzası taşıyor. Temelleri Mayıs 2011 'de atılan proje, rezidans, ofis, AVM ve otelden oluşuyor. 


Balance Güneşli Balance Gayrimenkul ilk projesi için bölgeyi tercih eden firmalar arasında yer alıyor. Şirketin 270 milyonluk yatınmla hayata geçireceği Balance Güneşli projesi, plaza ofis, cadde ofis, ev ofis, loft ofis ve mağazalardan oluşan karma proje özelliği taşıyor. Cornerlife Güneşli Keleş ve Beyaz İnşaat ortaklığıyla Basın Express Yolu üzerinde inşa edilen Cornerlide projesi ise 211 konut ve 21 ticari birimden meydana geliyor. Corner Life projesinde tüketicilere stüdyodan 3+1 'e kadar farklı tiplerde daire seçenekleri sunuluyor. 


Posta Ek



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı, Satışa çıkacak projeler