26 / 04 / 2024

Ege Seramik 37. Yapı Fuarı'nda ürünlerini sergiliyor!

 Ege Seramik 37. Yapı Fuarı'nda ürünlerini sergiliyor!

Modern mekan sevenler için, Albis, Amazon, Carmen, Drop, Florence, Game, Havana, Love, New York, Paradise, Pixel ve Step serileri sunuldu. Klasikten vazgeçemeyenler için ise Antique serisi dikkati çeken ürünler arasında yer aldı...



Ege Seramik Genel Müdürü  Göksen Yedigüller,  "37. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul" un uluslararası bir ticaret hacminin oluşmasını sağladığını belirterek, "Yapı sektörünün tüm kalemlerini bu fuarda görmek mümkün. Katılımcılarına geniş hacimli iş bağlantıları yapma imkanı veriyor" dedi. 


AA muhabirine TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen "37. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul" hakkında bilgi veren Yedigüller,  2014 yılının önemli fuar organizasyonlarından biri olarak gösterilen fuara Ege Seramik olarak her yıl olduğu gibi bu yılda özel olarak hazırlandıklarını söyledi. 


Yedigüller, ileri teknoloji ve iddialı tasarımları ile fuara katılan diğer firmalardan farklı bir noktada olduklarını düşündüklerini belirterek, fuarın her yıl ziyaretçi sayısını arttırarak uluslararası boyut kazandığını ifade etti. 


Bu yıl fuara 110 binin üzerinde katılımcının geldiğinin tahmin edildiğine işaret eden Yedigüller, "Bu rakam oldukça memnun edici. Firmaların yeni pazarlara açılmaları için önemli bir fırsat ’dedi.


Yedigüller, inşaat sektörünün 220 farklı sektörü tetiklediğini dile getirerek, "Fuar uluslararası bir ticaret hacminin oluşmasını sağlıyor. Bu yıl fuara yurt dışından çok katılım var. Fuar sonunda yurt dışına yönelik önemli oranda ürün satışı oluyor. Yapı sektörünün tüm kalemlerini bu fuarda görmek mümkün. Katılımcılarına geniş hacimli iş bağlantıları yapma imkanı veriyor. Biz de yeni ürünlerimizi bu şekildeki fuarlarda sunuyoruz. Bu yıl da mermer ve ağaç görünümlü ürünlerimiz öne çıkıyor" diye konuştu.


Sektörün ilk çeyrek verilerinin çok olumlu seyrettiğini belirten Yedigüller, ikinci çeyrekten de umutlu olduklarını söyledi.  


- Fuarda sergilenen Ege Seramik ürünleri


Ahşabın doğal hali ve sıcaklığını yansıtan Himba, Marvel Wood ve Motto serileri ile mermerin dayanıklılığı ve güçlü görüntüsünü sunan Crown, Delta, Sardinia, Slice, Soho, Terra, Touch ve Venüs serileri ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. 


Modern mekan sevenler için , Albis, Amazon, Carmen, Drop, Florence, Game, Havana, Love, New York, Paradise, Pixel ve Step serileri sunuldu. Klasikten vazgeçemeyenler için ise Antique serisi dikkati çeken ürünler arasında yer aldı.


Fuara geçen yıl olduğu gibi bu yılda Türk ve yabancı sektör profesyonelleri, temsilcileri ve bireysel müşteriler katılım gösterdi. Fuar, 23 ülkeden 150 yabancı  sermayeli şirketi ağırladı. Her yıl farklı bir ülkenin konuk edildiği organizasyonda bu yıl konuk ülke Güney Kore oldu.


TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen "37. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul" 10 Mayıs Cumartesi gününe kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.  



AA