29 / 03 / 2024

Mesa İnşaat'tan Ankara, İstanbul ve Bodrum'a proje!

Mesa İnşaat'tan Ankara, İstanbul ve Bodrum'a proje!

Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, Yeni yılda 1.2 milyarlık yatırımla İstanbul ve Ankara’da çok sayıda proje hayata geçireceklerini kaydetti. Boysanoğlu, “Bodrum’da 220 bin metrekarelik arazi üzerinde prestijli bir villa projesi yapacağız. " dedi.


İnşaat sektörünün köklü firmalarından Mesa 2016 planlarını açıkladı. Yeni yılda 1.2 milyarlık yatırımla İstanbul ve Ankara’da çok sayıda proje hayata geçireceklerini kaydeden Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, “Başlayacağımız yeni projelerin de katkısıyla 2016’da yaklaşık yüzde 15’lik bir büyüme kaydederek, 1.8 milyar lira civarında ciroya ulaşmayı hedefliyoruz.


Yeni yatırımlarımızla yaratacağımız istihdamın ise 4 bin 500 kişiyi bulmasını bekliyoruz” dedi. Yaşanan tüm ekonomik, politik hareketliliğe ve olumsuzluklara karşın 2015 yılında bin 500’ü aşan konut satışı 1.6 milyar liranın üstünde ciro elde ettiklerini kaydeden Erhan Boysanoğlu “Mevcut satışı ve yapımı devam etmekte olan projelerimiz, toplamda 3.5 milyar lira civarında bir değer oluşturarak, yaklaşık 2.5 milyon metrekarelik bir alanda yükseliyor. Bunlarla birlikte MESA olarak 2016’da da önemli birçok projeyi hayata geçirmeyi planlıyoruz” diye konuştu.


BODRUM’A VİLLA PROJESİ


Yeni yılda Büyükçekmece Sırtköy’de az katlı müstakil villa projesi,  Ankara  Eryaman’da bin 150 konuttan oluşacak bir proje hayata geçireceklerini kaydeden Boysanoğlu şunları söyledi: “Bodrum’da 220 bin metrekarelik arazi üzerinde prestijli bir villa projesi yapacağız. Ayrıca Maslak, Nişantaşı, Fulya ve çeşitli noktalarda da bölgelerine değer katacak güzide projelere imza atmayı hedefliyoruz. Ankara’da, Mesa Koza 66, Tepe Grubu ile ortak imzamızı taşıyan Park Mozaik, İstanbul’da Mesa Marmara, Sahill 223 ve 224, Kartall Mesa, Çamlıca’da Mesa ve Tema İstanbul projelerinde konut satışlarına devam ediyoruz.”


Sözcü



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler