26 / 04 / 2024

Necmi Kadıoğlu'dan Ukracity mağdurlarına ikinci randevu!

 Necmi Kadıoğlu'dan Ukracity mağdurlarına ikinci randevu!

Ukracity mağdurları Necmi Kadıoğlu ile yeni bir görüşme ayarladı. Geçtiğimiz günlerde Ukracity Özyurtlar İnşaat'a devredilmişti. Mağdurlar Necmi Kadıoğlu'yla yeni bir görüşme yapacak. Bu görüşmeler sonucu istedikleri sonucu alamazlarsa büyük bir eyleme hazırlanacaklar...


Geçtiğimiz günlerde Ukracity projesi Özyurtlar İnşaat'a devredilmişti. Necmi Kadıoğlu da Ukra mağdurlarıyla bir görüşme gerçekleştirmişti.


Ukra mağdurları Necmi Kadıoğlu ile yeni bir görüşme ayarladı. Görüşme sonucu istedikleri sonucu alamazlarsa, mağdurlar Nisan ayında, Şelale Plaza'nın altında belediyenin karşısında, basını da çağırarak yeni bir eylem yapacaklar.



UKOM tarafından yapılan açıklama şu şekilde;


Sayın UKOM komşularımız;

Bugün belediyeye giderek sayın Belediye Başkanımız ile buluştuk fakat bugünün Çanakkale Zaferi'nin 100. Yıldönümü olması nedeni ile yapılacak törene katılması gerektiği için gerekli konuşmalar yapılamadı.

Başkanımızın bütün samimiyeti ile en yakın zamanda tekrar görüşmek üzere ayrıldık. 


Bugün görüşmek istediğimiz fakat kendisinin evde çok ağır bir grip geçirdiğini söyleyerek bu haftaki görüşme talebimizi kabul etmeyen Atilla Yavuz'u ise sapasağlam belediyeden çıkarken gördük.

Sonuçta önümüzdeki hafta bütün görüşmelerimizi tamamlayıp, bu görüşmeler sonucu beklediğimiz neticeyi alamaz isek nisan ayı içerisinde Şelale plazanın altında, belediyenin karşısında bütün basının çağrılacağı büyük bir eyleme hazırlık içerisinde olduğumuzu bilgilerinize sunarız



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler