19 / 04 / 2024

Özemeksan İnşaat'ın İzmir'deki 4 projesi satışta!

Özemeksan İnşaat'ın İzmir'deki 4 projesi satışta!

Sektördeki 21 yıllık tecrübesi ile yeni projelere adını yazdıran Özemeksan İnşaat İzmir’de 4 projesini satışa çıkarıyor. Projeler İzmir’in merkezi, Bornova ve yeni kent merkezi Bayraklı bölgesinde hayata geçiriliyor.


İzmir’in merkezi, Bornova ve yeni kent merkezi Bayraklı bölgesinde hayata geçirilen projelerde üstün malzeme kalitesi ve minimalist mimari yaklaşımlar ön plana çıkıyor.


BRAND OFFICE - Geleceğin Ofis Vizyonu

İzmir’in yeni kent merkezi Bayraklı’da hayata geçirilen projede 7 katta toplam 70 adet ofis yer alıyor. Ofis satışlarının Ağustos-Eylül ayları arasında başlayacağını dile getiren Özemeksan İnşaat Kurumsal İletişim Koord. Sedef Dugalı, geleceğin ofis vizyonunu yarattıklarını ve benzersiz bir lokasyonda çok karlı bir yatırıma imza atılacağını söyledi. ‘Biz müşterilerimize az katta çok fazla iş ve sosyal imkan sunuyoruz, bu yüzden yüksek katlı ofis projelerinden daha farklıyız, ortak kullanım sosyal alanlarda yer alacak spor merkezi ile çalışanların motivasyonunu düşünüyoruz. Sadece çalışanları değil, onların ailelerini de düşünerek, çalışanların çocuklarını bırakabilecekleri özel çocuk oyun alanları da tasarladık. Kapalı otopark,resepsiyon ve concierge hizmetleri ile de çalışanların prestijini korurken, güvenli bir iş hayatını da kendilerine sunuyoruz, dedi. 


Özemeksan İnşaat


FORUM VİLLALAR PROJESİ - Müstakil Hayatın Keyfi

İzmir Bornova Forum alışveriş merkezi karşısında bulunan Forum villalar projesi, 5+1 dubleks villa seçenekleri ile satışa sunuldu. Her villaya özel yüzme havuzu, sauna, garaj, görüntülü interkom sistemi, sinema ve oyun odası olan villalarda merkezde müstakil bir hayatın keyfi yaşanacak. Bir sokak ötede cıvıl cıvıl eğlence hayatını ve alışveriş keyfini sürerken, hemen arka sokakta evinizde huzuru ve sakinliği bulabileceğiniz bir proje ortaya çıkardık diyen Özemeksan İnşaat Kurumsal İletişim Koord. Sedef Dugalı, kullandıkları malzeme ve işçilik kalitesinin A+ olduğunu da sözleri arasına ekledi.


ŞEHRİN EVLERİ - Merkezde Yaşamın Lüksü 

Bornova’nın merkezinde yapılan Şehrin Evleri Projesi 5 bloktan oluşuyor. Kapalı otopark ve görüntülü interkom sistemi ile güvenli bir yaşam sunan projede, m2’ler oldukça geniş. 

150 m2 ile 180 m2 aralığında 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunan projede merkezde yaşamın lüksüne varılacak.


Özemeksan İnşaat


IKON TRİA - Mutluluğa Açılan Kapınız

İkon Tria projesi lüks ve konforu sağlarken içinde bulundurduğu birçok özellik ile daha rahat etmenizi sağlayacak. Projede deprem yönetmeliğine uygun mimari ve statik hesaplamalarıyla güvenlik ön planda tutuluyor. 1+1,2+1,3+1, 4+1’e ve dubleks seçenekleri bulunan projede, çocuklar için özel oyun parkı, spor alanı, görüntülü interkom sistemi ile 7/24 güvenlik sistemi bulunmakta. 




Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler