29 / 03 / 2024

Realty World Türkiye Kupası Ödülleri sahiplerini buldu!

 Realty World Türkiye Kupası Ödülleri sahiplerini buldu!

Gayrimenkul sektörünün prestijli markası Realty World Türkiye’nin 2014 yılında başarı gösteren emlak ofisleri ve danışmanlarını ödüllendirdiği geleneksel Türkiye Kupası Ödül Töreni, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde gerçekleştirildi. 10’uncu yılını kutlayan Realty World Türkiye’nin dev organizasyonu çerçevesinde on kategoride toplam 108 ödül sahibini buldu.


Gayrimenkul sektörünün prestijli markası Realty World Türkiye’nin 2014 yılında başarı gösteren emlak ofisleri ve danışmanlarını ödüllendirdiği geleneksel Türkiye Kupası Ödül Töreni, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde gerçekleştirildi. 10’uncu yılını kutlayan Realty World Türkiye’nin dev organizasyonu çerçevesinde on kategoride toplam 108 ödül sahibini bulurken; KA Gayrimenkul ofis, Cabacı Gayrimenkul’den Bora Turan ise danışman kategorisinde Türkiye Kupası’nın sahibi oldu. 

 

Realty World Türkiye, her yıl düzenlediği Türkiye Kupası Ödülleri ile franchise ofis sahipleri ve gayrimenkul danışmanlarını buluşturdu. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki Cratos Premium Otel’de düzenlenen geleneksel organizasyon yoğun katılımla gerçekleştirildi. Odeabank, Garanti Koza İnşaat ve Reidin’in sponsorluğunda yapılan törende 2014 yılında başarılı gösteren ofisler ve gayrimenkul danışmanlarına on kategoride toplam 108 ödül dağıtıldı. Etkinlik kapsamında 2014 yılının ciro kategorisinde lider ofisi KA Gayrimenkul olurken, gayrimenkul danışmanı kategorisinde Cabacı Gayrimenkul’den Bora Turan birinciliği kazanarak Türkiye Kupası’nı kaldırdı. Ka Gayrimenkul adına Refik Tiftik’e kupasını Lefkoşe Milletvekili Ersin Tatar, Bora Turan’a ise Realty World Türkiye CEO’su Coşkun Erginer takdim etti. 


Coşkun Erginer’in açılış konuşması ile davetlilere hitap ettiği törene 650 konuk katılırken Onur Konuğu olan KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy ve Lefkoşe Milletvekili Ersin Tatar, konuşmalarında, 10. yılını kutlayan Realty World Türkiye’ye bu etkinliği Kuzey Kıbrıs’ta gerçekleştirmiş olduklarından dolayı teşekkür ettiler. 


Realty World Türkiye Kurumsal İletişim Yöneticisi Elif Ozansoy ve Kurumsal İş Geliştirme Yöneticisi Özden Efeoğlu’nun sunumu üstlendiği törende ödül takdim eden diğer isimler ise Realty World Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Gürsel Tuna, Realty World Türkiye Koordinatörü Şahap Kıvılcım, Odeabank adına Arzu Aydın ve Engin Çay, Reidin CEO’su Ahmet Kayhan ve Avrupa Bölgesi İş Geliştirme Müdürü Mete Varas, Eğitmen Erdoğan Parlakoğlu oldu.

 

COŞKUN ERGİNER: DOĞRU DANIŞMAN FARK YARATIR

 

Realty World Türkiye CEO’su Coşkun Erginer açılış konuşmasında, “Beş yılını dolduran ofislere nice beş yıllar temenni ederken aramıza yeni katılan ofislere başarılar diliyorum. Hedefimiz en çok danışman çalıştıran en güvenilir franchise ofislerine sahip olmaktır. Doğru danışman doğru markada fark yaratır. Biz güçlü bir aileyiz. Bu güç birliği bizi daha ileriye taşıyor. Realty World Türkiye olarak artan ofis ve çalışan sayımızla birlikte çok daha fazla kullanıcıya ulaşıyoruz. 2014 yılını başarılı biçimde noktaladık. Göstermiş olduğunuz performanstan ötürü herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.


15 Mart 2014-2 Mart 2015 arasında 63 yeni ofis açtıklarını ifade eden Erginer, “İstanbul’dan Erzurum’a, Konya’dan Samsun’a tüm arkadaşlarımıza Realty World ailesine ‘hoş geldiniz’ diyoruz. Realty World markasının bilinirliğini artırmak için çalışmalarımızı sürdürüyor, yanı sıra sürekli eğitime de büyük önem veriyoruz” dedi.Realty World Türkiye Koordinatörü Şahap Kıvılcım da yaptığı konuşmada, gece gündüz demeden çalışan ve aileyi genişleten tüm ofis çalışanlarına teşekkür etti.