29 / 03 / 2024

Türkiye Gayrimenkul Paneli CENTURY 21 gerçekleşti!

Türkiye Gayrimenkul Paneli CENTURY 21 gerçekleşti!

CENTURY 21 Türkiye Gayrimenkul Paneli yapıldı. CENTURY 21’in Türkiye Yönetimi, 2015 tanışma ve tartışma panelini 10 Haziran 2015 Çarşamba günü Haliç Kongre Merkezinde düzenlendi.


Dünya’da kurumsal gayrimenkul alanında liderliğini sürdüren ve 14 yıldır üst üste sektörünün en saygın ve bilinir marka olma özelliğini koruyan CENTURY 21’in Türkiye Yönetimi, 2015 tanışma ve tartışma panelini 10 Haziran 2015 Çarşamba günü Haliç Kongre Merkezinde düzenlendi.  2014 yılının başarılı ofisleri ve danışmanlarına verilecek ödüllerin ve Century 21 Türkiye yönetiminin sunumları dışında, alanında uzman isimlerin de yaptığı sunum ve konuşmaların yanı sıra, Century 21 iş ortakları da broker ve danışmanlara verdikleri hizmetler hakkında detaylı bilgi verdiler.


Başarı hikayeleriyle basında çok sık yer alan, Forbes ve BusinessWeek dergilerinde köşe yazarlığı yapan, FUTUREtakes editörlüğün üstlenen Türkiye Girişimcilik Derneği’nin kurucusu ve Brightwell Holding Yönetim Kurulu Başkanı Alphan Manas’ın “Önümüzde Nasıl Bir Gelecek Var?” konusunu işlediği panelde, gayrimenkul sektöründeki başarılarıyla bilinen Kürşat Tuncel de Century 21 ailesiyle bir araya geldi. 


Başarı hikayelerini çok sayıda önemli kitapta kaleme alan Tuncel, Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği Başkanlığı gibi görevlerde bulunurken, Ağaoğlu Şirketler Grubu’nda gerçekleştirdiği başarılarla Capital Dergisi tarafından Türkiye’nin en iyi 25 pazarlamacısı arasında gösterilmişti.Microsoft, Intel, Lenovo Türkiye ve Turkcell’in desteğini aldığı REOS Emlak Sistemi’ni, 3 yıl önce ilk olarak kullanan ve geliştirilmesinde katkısı bulunan kurum olan Century 21 Türkiye, broker ve danışmanlarının iş verimini arttırmaya yönelik teknolojik altyapısını daha da güçlendirmeye devam ediyor. Panelde, “Century 21 Emlak Bilgi Sistemi” hakkındaki yenilikleri aktaran Anahtar Teknoloji Genel Müdürü Hüseyin Öztürk’ün yanı sıra, gayrimenkul hukuku alanında kuruma danışmanlık hizmeti sunan Sema Kılıç da hizmetlerini sunuma döktü.