28 / 03 / 2024

Uğur Derin Dondurucu, Dubai Gulfood fuarında büyük ilgi topladı!

Uğur Derin Dondurucu, Dubai Gulfood fuarında büyük ilgi topladı!

137 Ülkeye yaptığı ihracatla makine dalında “İhracat Birinciliği” sahibi Uğur Soğutma, Türk markası kimliği ile yurt dışında katıldığı fuarlarda yoğun ilgi görüyor…


60. yılında 5 kıtada, toplam 137 ülkede çevreye zarar vermeyen ve enerji tasarrufu sağlayan A++ derin dondurucuları ile Şubat ayında 3 ayrı uluslararası fuarda yer alan Uğur Derin Dondurucu, fuarlarda yoğun ilgi ile karşılandı.


Uğur Soğutma  katılımcı olarak yer aldığı Moskova ProdExpo ve Düseldorf Euroshop fuarlarından sonra Dubai Gulfood fuarında da yenilikçi ve çevreci ürünlerinin yanı sıra ergonomik tasarımlarıyla da büyük ilgi topladı.


09 – 13 Şubat 2014 tarihleri arasında gerçekleşen, Moskova’da 20 yılı aşkın süredir organize edilen ProdExpo fuarında Uğur Derin Dondurucu’nun yeni bodrum dolapları sadece Rusya değil, dünyanın dört bir tarafından fuarı ziyaret eden sektör firmaları tarafından çok beğenildi. 


Dubai’de Türki Cumhuriyetler, Ortadoğu ve Arap Yarımadası’ndaki ülkeler ile Afrika’nın tüm ülkelerindeki gıda, meşrubat ve bunun yan sanayilerini de kapsayan tüm sektörlerden 4.500 katılımcıyla 20.000’i bulan markası ile 10 – 16 Şubat 2014 tarihleri arasında gerçekleşen Gulfood fuarında Uğur Derin Dondurucu, 2008 yılından beri “Turkish Pavillion” bölümünde yer alıyor.


Düseldorf’da 23 – 27 Şubat 2014 tarihleri arasında düzenlenen Euroshop fuarı ise perakende sektöründe pazar payına sahip tüm bölgesel ve küresel markalar tarafından ziyaret edildi.  Bu fuara aralarında Fransa, İtalya gibi AB üyesi ülkelerden markalar ile perakende mağazacılığın yükselen yıldızı olan Türkiye’den Uğur Soğutma katıldı.