28 / 03 / 2024

Vizyon Gayrimenkul Değerleme A. Ş. Sakarya Şubesini açtı!

Vizyon Gayrimenkul Değerleme A. Ş. Sakarya Şubesini açtı!

Merkezi İstanbul’da olan Vizyon Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A. Ş., 2002’den beri sektörde Gayrimenkul Değerleme- Makine ve gemi değerlemesi konusunda SPK ve BDDK mevzuatlarına uygun olarak hizmet veriyor.


Son dönemde büyük önem kazanan Kentsel Dönüşüm Projeleri ve Riskli Binaların yenilenmesi alanında da SPK Lisansına sahip kadrolu Mimar, İnşaat Müh., Şehir Plancısı, Harita Müh. ve ekonomist uzmanları ile Bakanlık kriterlerine uygun arsa payı değerlemesi ve şerefiye değerlemesi konusunda, müteahhitlere, apartman yöneticiliği/kat maliklerine, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlükleri ve Mahkemelere sunulmak üzere raporlar hazırlıyor.  


Her yıl dengeli ve köklü büyümeyi hedefleyen Vizyon Değerleme firması;  2009-2010 yılında Ankara-İzmir ve 2011 yılında İstanbul Avrupa Bölge Müdürlüklerinden sonra  2014 yılı Kasım ayında açtığı, Bursa, Antalya, Trabzon, Malatya, Adana Şube Müdürlüklerinde ilave olarak Mart/2015 de Sakarya Şube Müdürlüğünü hizmete açarak faaliyetlerine devam ediyor.  Böylece şube sayısını 9’a çıkardı. Türkiye genelinde sektörün önde gelen büyük bankalarına hizmet veren firma hakkında www.vizyongd.com adresinden detaylı bilgi edinilebilir.  “