29 / 03 / 2024

Yazlık Evler Fuarı ve Arap-Türk Gayrimenkul Zirvesi kapılarını dün açtı!

 Yazlık Evler Fuarı ve Arap-Türk Gayrimenkul Zirvesi kapılarını dün açtı!

Yazlık Evler Fuarı ve Arap-Türk Gayrimenkul Zirvesi kapılarını dün açtı. Ege ve Bursa bölgesindeki projelere daha çok Ortadoğulular'dan ilgi olduğunu belirten sektör uzmanları özellikle Kuveytlilerin yönlerini Kuşadası tarafına çevirdiğini ifade etti.



Yazlık Evler Fuarı ve Arap-Türk Gayrimenkul Zirvesi kapılarını dün açtı. Organizasyona katılan uzmanlar Kuveytli yatırımcının ilgisinin Bursa ve Kuşadası'na yöneldiğini söyledi. 


19-20 Nisan tarihlerinde İstanbul Hilton Convention Center'da düzenlenen '8. Gayrimenkul Yazlık Evler Fuarı ve ArapTürk Gayrimenkul Zirvesi başladı. Türkiye'nin tek satış odaklı, alıcı-satıcı ve yatırımcıyı buluşturan fuarı 40 firmanın katılımı ile gerçekleşti. JNR Fuarcılık tarafından düzenlenen Arap-Türk Gayrimenkul Zirvesi'nde, 'Gayrimenkul Sektörüne Yabancı Yatırımcının Bakışı', 'Yabancılara Satışta Politika, Strateji ve Yatırım Kriterleri' ve 'Yabancılara Satışlarda Güven Analizi: Oyunun Yeni Kuralları ile Sürdürülebilirlik' konuları masaya yatırıldı. 


Fuarı Körfez ülkeleri Katar, Kuveyt, Bahreyn, Abu Dhabi, Umman, Ürdün, Suudi Arabistan, Dubai, Azerbaycan, Fas, Mısır, îran ve Irak'tan gelen yatırımcılar ziyaret ediyor. Fuarda Ağaoğlu, Dumankaya İnşaat, Babacan Yapı, Demir İnşaat, Ege Yapı, Aydınlı gibi önemli gayrimenkul yatırımcıları mevcut projeleriyle yer alırken, Ege, Marmara bölgesinden ve Kuzey Kıbrıs'tan da yazlık projeler de görücüye çıktı. Ege ve Bursa bölgesindeki projelere daha çok Ortadoğulular'dan ilgi olduğunu belirten sektör uzmanları özellikle Kuveytlilerin yönlerini Kuşadası tarafına çevirdiğini ifade etti.



Star