20 / 04 / 2024

Stüdyo 24, 68 bin TL’den başlayan fiyatlarla!

 Stüdyo 24, 68 bin TL’den başlayan fiyatlarla!

Stüdyo dairelere yeni bir ivme kazandıran Stüdyo 24 projesi kapsamında zevkle tasarlanmış stüdyo daireler 68 bin liradan başlayan fiyatlarla...


Stüdyo 24, 1+1’in evrimini temsil eden konseptiyle Bahçeşehir’de konumlandırılıyor. İstanbul’un en hızlı gelişen bölgelerinden biri olan Ispartakule’nin merkezinde yer alan ve Cathay İleri Projeler, Emlak Konut GYO ve EPP ortaklığıyla inşa edilen Stüdyo 24’te yaşam, 24 saat üzerinden ele alınıyor. Bunu akılcı bir mimari forma dönüştüren proje kapsamında günün her anına yayılmış hizmet anlayışı yer alıyor.


Türk ve İtalyan ortak yapımı proje, 38 metrekareden 207 metrekareye kadar uzanan, tamamı geniş yaşam felsefesi ile dizayn edilmiş stüdyolardan oluşuyor. İdeal büyüklükte tasarlanmış olan stüdyolar, gereksiz alanların getirdiği yüksek bedelleri ve daire giderlerini ortadan kaldırıyor. Ekonomik ve pratik ev yaşamını, yaratıcı ve eğlenceli ortak alanlarla farklı bir serüvene dönüştürüyor. 


Studio 24’te kapı kollarından banyo seramiklerine kadar her şey kişiye özel tasarlanmış durumda. POP, COZY ve MODERN başlıkları ile 3 farklı mimari-dekorasyon ve daire detayı çözümleri sunan 24 Stüdyo’da stüdyo kavramı yeniden tanımlanıyor. Özel konumunu stüdyoyu yeniden tanımlayan bir manifesto ile birleştirerek, değeri sürekli artış gösterecek bir yatırım seçeneği yaratıyor.


Bahçeşehir Stüdyo Yirmidört, sadece 1+0, 1+1 ve 2+1 stüdyo tipi dairelerden meydana geliyor. Özel lansman fiyatlarıyla satışa çıkan projede zevkli stüdyolar 68 bin liradan başlayan fiyatlarla stüdyo severleri bekliyor.



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri