19 / 04 / 2024

Stüdyo 24'te 78 bin TL! Yüksek kira getirisi!

 Stüdyo 24'te 78 bin TL! Yüksek kira getirisi!

Türk – İtalyan Ortak Yapımı Stüdyo 24’ler Yüksek Kira Getirisi İle Yatırımınızı Sadece 10 Yılda Geri Ödüyor...


Ispartakule-Bahçeşehir’in merkezinde yer alan Stüdyo 24 için yatırımınızı 10 yıl gibi kısa bir sürede geri ödeyecek  yüksek bir kira getirisi öngörülüyor. SPK lisanslı  gayrimenkul değerleme firması “Nova Değerleme” tarafından hazırlanan rapora göre; 78.000 TL değerindeki 1+0 Stüdyo 24, aylık 650 TL kira getirisiyle kendini 10 yılda amorti ediyor. 


490 stüdyodan oluşan projede çeşitli metrekarelerde stüdyolar bulunuyor.  3 farklı 1+0 stüdyo daireye yönelik yapılan ekspertiz sonucu aylık kira getirisinin satış fiyatını 10 yılda amorti ettiği belirtiliyor.


SPK Lisanslı gayrimenkul değerleme şirketi Nova Degerleme’nin  hazırladığı raporda; projenin Emlak Konut GYO A.Ş. ve Emlak Pazarlama A.Ş. ile ortak yapılıyor olması, TEM otoyoluna olan yakınlığı, mimari estetik, projenin taahhüt edilen ayrıcalıklı özellikleri, bölgedeki konut projelerinden farklı bir konsepte sahip olması, gelişmekte olan bir bölgede yer alması gibi birçok özelliğinin göz önünde bulundurulduğu belirtiliyor. 

Ayrıca, bölgedeki projeler arasında, tamamı stüdyo olup, rezidans hizmeti verilen tek proje olduğunun da altı çiziliyor.


Stüdyo 24’ün tamamlanacağı ve teslim edileceği 2014 yılı ortasında, bölgedeki gelişmeler dikkate alınarak, enflasyon endeksleriyle 1+1 tipteki dairelerin kira değerlerinin 1.000 TL mertebesine kadar ulaşacağı  da öngörülüyor.


Eviniz kendi kredi taksitlerini  öderken, siz şehrin en popüler projesinde geleceğe yatırım yapmanın keyfini yaşayın !


Sadece 1+1 ve 1+0 stüdyolardan oluşan Stüdyo 24, sakinlerine 38 metrekareden 207 metrekareye kadar uzanan, tamamı geniş yaşam felsefesi ile projelendirilmiş farklı seçenekler sunar. 


İdeal büyüklüklerde tasarlanmış stüdyolar, anlamsız alanların getirdiği yüksek satış fiyatlarını ve daire giderlerini ortadan kaldırırken,  ekonomik ve pratik ev yaşamını, eğlenceli ortak alanlarla farklı bir deneyime dönüştürür. 


0212 687 24 24

www.studyo24.com