28 / 03 / 2024

Sunset Park Evleri Zekeriyaköy projesinde 300 bin dolara! Faizsiz ödeme seçenekleriyle!

Sunset Park Evleri Zekeriyaköy projesinde 300 bin dolara! Faizsiz ödeme seçenekleriyle!

Zekeriyaköy'de konumlandırılan Pera Sunset Evleri projesi kapsamında yer alan konutların fiyatları 300 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Proje kapsamında yer alan konutlar için faizsiz ödeme seçenekleri bulunuyor...


Zekeriyaköy'de doğanın kucağında temiz ve sağlıklı bir yaşam fırsatı sunan Pera Sunset Park” evleri, 4700 metrekarelik alana konumlanan bahçe ve çatı dubleksleri ve ikiz villalardan oluşuyor.

Pera Sunset Park Evleri ideal konumu ile pek çok avantajı birlikte sunuyor. Örneğin, yeni yaşam merkeziniz Belgrad Ormanı, Atatürk Arboretumu, Karadeniz ve İstanbul Boğazı ile çevrili... Şehrin finans merkezi Maslak'a çok yakın, Taksim'e 20 dakika, Sarıyer'e 5 dakika mesafede, üçüncü köprünün bağlantı yolu üzerinde... Kısa bir süre önce hizmete giren Hacıosman-Taksim Metrosu, ayrıca tamamlanması beklenen Çayırbaşı Tüneli ulaşım olanaklarını daha da genişletmekte... İdeal konumu, doğa ile iç içe olması, rahat ulaşım olanakları ve seçkin komşuları ile Pera Sunset Park aynı zamanda doğru bir yatırım fırsatı sunuyor.

“Pera Sunset Park”, evleri 40 dubleks daire, 2 villa ve 6 dükkandan oluşan projesiyle, Zekeriyaköy'de sahiplerini bekliyor

Fiyat Bilgisi…
24 ay faizsiz vade ile satışa sunulan Pera Sunset Park evlerinde, villa, bahçe ve çatı dubleksleri 300 bin USD'dan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Ayrıca daha uzun vadeli konut kredisi imkânı anlaşmalı banka tarafından sağlanıyor.

www.perasunsetpark.com
www.facebook.com/perasunsetpark

“Pera Sunset Park Evleri” Projesi Satış Ofisi :
Kilyos Yolu Cad. No:40 Uskumruköy 34450 Sarıyer/İstanbul
Tel: 0212 201 51 11

Pera Sunset projesinden görüntüler için tıklayınız

 

 



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri