29 / 03 / 2024

Tebernüş Kireçci'nin Emlak Kulisi'nde konuğu: Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dumankaya!

Tebernüş Kireçci'nin Emlak Kulisi'nde konuğu: Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dumankaya!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu Tebernüş Kireçci, Skyturk'teki programı Emlak Kulisi'nde Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dumankaya'yı konuk ediyor...


Türkiye'nin tek emlak ve konut uzmanı gazeteci Tebernüş Kireçci, kurucusu olduğu internet sitesi www.emlakkulisi.com ile aynı adlı televizyon programı Emlak Kulisi'nde Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dumankaya'yı ağırlıyor.

Tebernüş Kireçci ve konuğu Ali Dumankaya, Dumankaya İnşaat'ın en son görücüye çıkardığı Dumankaya Ritim İstanbul projesi ve Dumankaya'nın diğer projeleri Konsept Halkalı, Gizli Bahçe Su Evleri, Modern Vadi, Vizyon Bulvar, Adres Panorama, Dumankaya Flex Kurtköy, Dumankaya Cadde, Adres Lobi, Dumankaya Modern, Dumankaya Dizayn, Dumankaya İkon, Adres Botanik ve Adres ile birlikte konut sektöründeki son durumu masaya yatıracaklar.

Ali Dumankaya'nın konuk olacağı Emlak Kulisi, 10 Kasım 2011 Perşembe günü saat 12:30'dan itibaren Skyturk televizyonunda canlı olarak ekrana gelecek.

Tebernüş Kireçci ve Ali Dumankaya'ya soru sormak isteyen izleyiciler, sorularını www.tebernuskirecci.com.tr adresinden iletebilecekler.

Hafta içi her gün saat 12:30'da canlı olarak Skyturk televizyonunda yayınlanan Emlak Kulisi'nin önceki bölümleri www.emlakkulisi.tv adresinden de izlenebiliyor.