18 / 04 / 2024

The İstanbul Veliefendi projesi nerede

The İstanbul Veliefendi projesi nerede

YDA Group'un The İstanbul Veliefendi projesi, İstanbul'un Zeytinburnu ilçesinde yer alan Veliefendi Mahallesi nde inşa ediliyor


 

The İstanbul Veliefendi projesi, İstanbul un Zeytinburnu ilçesinde yer alan Veliefendi Mahallesi’nde inşa ediliyor. 1957 ye kadar Bakırköy ün Çırpıcı mahallesine bağlıyken Zeytinburnu na geçen Veliefendi 1975 yılında mahalle oldu. Tramvay istasyonu bulunmayan Veliefendi nin hemen bitişiğinde bulunan Veliefendi Hipodromu sınırları dışında Osmaniye de yer alıyor. Veliefendi nin Güneybatısı Bakırköy ün Osmaniye mahallesine sınır durumda.

 

 

Şehrin adeta merkezinde konumlanan The İstanbul Veliefendi deniz otobüsü, metrobüs, otobüs, tramvay ve metro gibi toplu taşıma araçlarına birkaç dakikalık mesafede yer alıyor. E5 Otoyolu ve sahil yoluna olan yakınlığı da The İstanbul Veliefendi’yi ayrıcalıklı kılan bir diğer özelliği olarak öne çıkıyor. The İstanbul Veliefendi Atatürk Havalimanı’na 8 km, Topkapı’ya 4 km, Merter’e 2 km, Bakırköy ve Sahil Yoluna 1 km mesafede yer alıyor.

 

 

0212 558 13 13

 

www.theistanbulveliefendi.com

www.yda.com.tr



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı