25 / 04 / 2024

Trendist Ataşehir satış ofisi!

Trendist Ataşehir satış ofisi!

Trendist Ataşehir satış ofisi iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. 2016 yılında teslim edilecek olan projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçenekleri yer alıyor.


Trendist Ataşehir satış ofisi iletişim bilgilerine geçmeden önce projeden bahsedelim. Satış sürecinin "Ataşehir'in en özel projesi" sloganıyla devam ettiği projede 820 adet daire yer alıyor.


Trendist Ataşehir projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Proje 33 katlı 3 blok ve 8 katlı 13 blok olarak yükseliyor.


Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı Trendist Ataşehir Evleri'nde yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Proje K Yapı iel Solid İnşaat imzası taşıyor.


Daire fiyatlatının 262 bin TL'den başladığı Trendist Ataşehir projesinde daire teslimleri 2016 yılı içinde gerçekleşecek. Trendist Ataşehir satış ofisi ile iletişime geçerek fiyatlar hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz.


Trendist Ataşehir projesinde mevcut olan sosyal alanlar arasında buhar odası, sauna, dinlenme alanları, fitness merkezi, çocuk oyun alanları ve yüzme havuzu yer alıyor.


Trendist Ataşehir satış ofisi nerede?

Trendist Ataşehir adres:Atatürk Mah. Fatih Sultan Mehmet Cad. No. 25 (Ataşehir Bulvarı) Ataşehir / İstanbul


Trendist Ataşehir satış ofisi iletişim 

Telefon: 0216 455 33 33 

Web: www.trendistatasehir.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com