29 / 03 / 2024

Vadistanbul Bulvar 10 soruda mercek altında!

Vadistanbul Bulvar 10 soruda mercek altında!

Vadi İstanbul projesi Teras - Bulvar - Bahçe olmak üzere toplam 3 etap olarak tasarlandı. Dün akşam yapılan lansmanla satışa çıkan Vadistanbul Bulvar 10 soruda mercek altında...


Lansmanının yapıldığı Vadistanbul Bulvar etabı satışa çıktı. 3 şirketin ortaklığında hayata geçirilen Vadi İstanbul projesi 3 etap olarak tasarlandı. Teras etabının satışlarının devam ettiği projenin ikinci etabı olan Bulvar'da satışlar başladı. Ofislerin yer aldığı Vadi İstanbul bulvar etabı hakkında merak ettiğiniz tüm soruların yanıtı haberimizde bulacaksınız. İşte merak edenler için Vadistanbul Bulvar 10 soruda mercek altında....



Vadistanbul Bulvar 10 soruda mercek altında!



1-) Vadistanbul Bulvar projesini hangi şirket yapıyor?

3 şirketin ortaklığında hayata geçirilen Vadistanbul Bulvar'ı Artaş Grubu, Aydınlı Grup ve Keleşoğlu İnşaat inşa ediyor. 



2-) Vadistanbul Bulvar projesi nerede?

Vadi İstanbul projesi, İstanbul Avrupa Yakası'ın Şişli ilçesinin Ayazağa bölgesinde hayata geçiriliyor. Toplam 1 milyon 350 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen projenin arsa alanı 424 bin metrekare olarak belirlendi.



3-) Vadistanbul Bulvar projesine ulaşım nasıl sağlanıyor?

Atatürk Havalimanı’na ve üçüncü havalimanına yakın konumda hayata geçirilen Vadistanbul Bulvar etabı, TEM, Metro ve üçüncü köprü yolu bağlantısıyla her yöne ulaşım imkanı sunuyor. Proje dahilinde Türkiye'nin ilk özel metrosu projenin içinde geçecek ve metro ağına bağlanacak. 



4-) Vadistanbul Bulvar projesi ne zaman teslim edilecek?

Vadi İstanbul Bulvar etabı 2016 yılının Mayıs ayında teslim edilecek 



5-) Vadistanbul Bulvar projesinde fiyatlar ne kadar?

Lansmanının yapıldığı ve satışa çıkan Vadi İstanbul Bulvar etabında bulunan ofislerin metrekare birim fiyatı 3 bin 400 dolardan başlıyor. 



6-) Vadistanbul Bulvar projesinde ne gibi sosyal alanlar bulunuyor?

İçinde doğal bir derenin bulunacağı Vadi İstanbul Bulvar'da restoranlar, alışveriş merkezi, kafeler ve mağazalar bulunuyor. 



7-) Vadistanbul Bulvar projesinin içinde neler var?

Vadistanbul Bulvar etabında 760 metrelik alışveriş caddesi, 70 bin metrekarelik alışveriş merkezi, toplam 9 blokta 180 bin  metrekarelik ofisler, 5 yıldızlı lüks oteli, dünyaca ünlü mağazalar, restoranlar ve kafeler bulunuyor. 



8-) Vadistanbul Bulvar'da sadece ofisler mi bulunuyor?

Vadistanbul projesinin teras etabında konutlar, bulvar etabında ofisler, ve üçüncüsü olan bahçe etabında ise konut ve ofisler bulunacak. 



9-) Vadistanbul Bulvar projesinin satışını kim yapıyor?

Vadistanbul Bulvar’ın satış ve pazarlamasını uluslararası alanda Jones Lang LaSalle (JLL) yürütüyor.



10-) Vadistanbul Bulvar satış ofisi nerede?

Satış Ofisi: Ayazağa Mah. Kemerburgaz Cad. No:1 Şişli – İstanbul



Vadistanbul Bulvar etabı iletişim

Telefon: 0212 444 53 35

Web Adresi: www.vadistanbul.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı