16 / 04 / 2024

Denizli TOKİ Konutları'nda son başvurular 12 Haziran'a uzatıldı!

Denizli TOKİ Konutları'nda son başvurular 12 Haziran'a uzatıldı!

Bakan Zeybekci, "Denizli tarihinin en büyük hamlesi olan 250 lira taksitle 25 bin konut projemiz, Denizlililer’den inanılmaz bir destek aldı. Hazırladığımız projenin ne kadar isabetli olduğunu gördük'' dedi.


Ekonomi Bakanı ve AK Parti Denizli milletvekili Nihat Zeybekci, Denizli tarihinin en büyük konut hamlesinde başvuruların 12 Haziran 2015 tarihine kadar uzatıldığını açıkladı.


Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, vatandaşların yoğun ilgisine teşekkür ederek hedeflerinin herkesi ev sahibi yapmak olduğunu söyledi.Yoğun talebin yaşandığı başvurularda vatandaşların mağdur olmaması için alınan karar, konut edinmek isteyen vatandaşların rahat bir nefes almasını sağladı. 25 bin adet konuttan yararlanmak isteyen vatandaşlar, hafta başından bu yana Denizli Büyükşehir Belediyesi, Merkezefendi ve Pamukkale belediyeleri ile ilçe belediyelerine akın etti. Ekonomi Bakanı ve AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, 15 Temmuz tarihinde kesin hak sahiplerinin belli olacağını, hak sahipleriyle yapılacak sözleşmelerin yapılmasının ardından 12 ay içinde 500’erlik paketler halinde konutların hak sahiplerine teslim edileceğini söyledi. Yoğun ilgiden dolayı teşekkür eden Bakan Zeybekci, "Denizli tarihinin en büyük hamlesi olan 250 lira taksitle 25 bin konut projemiz, Denizlililer’den inanılmaz bir destek aldı. Hazırladığımız projenin ne kadar isabetli olduğunu gördük. Yaşanan yoğunluk nedeniyle başvuramayan vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için başvuru süresini 12 Haziran 2015 tarihine kadar uzatma kararı aldık. Hak sahipleri 15 Temmuz tarihinde ilan edilecek. Bu tarihten sonra kesin hak sahipleri ile sözleşmeler yapılacak.12 ay sonra da evler 500’erlik paketler halinde teslim edilmeye başlanacak" dedi.



Hürriyet