29 / 03 / 2024

Kastamonu’ya 400 yataklı devlet hastanesi inşa edilecek!

 Kastamonu’ya 400 yataklı devlet hastanesi inşa edilecek!

Kastamonu 400 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi” ihalesi 28 Nisan saat 15.00’de TOKİ’ nin Bilkent’ teki merkez binasında gerçekleştirilecek...



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kastamonu’ya 400 yataklı hastane inşa edilecek. Hastane için 28 Nisan’da ihaleye çıkılacak.

 

Okullardan stadyumlara, sevgi evlerinden karakollara kadar kamu kurumlarının ihtiyaç duyduğu hizmet binalarını protokoller çerçevesinde inşa eden TOKİ, sağlık hizmetlerinin daha modern şartlarda verilebilmesi amacıyla Sağlık Bakanlığı ile işbirliğinde dev hastane projeleri gerçekleştiriyor. TOKİ, toplamda 290 hastane projesini uygulamaya koydu. İdare, hastane projelerinin yanı sıra sağlık ocakları da inşa ediyor. Toplu konut projelerinde sosyal donatı kapsamında 90, Sağlık Bakanlığı ile protokol kapsamında da 4 sağlık ocağı olmak üzere TOKİ toplamda 94 sağlık ocağı inşa etti.

 

TOKİ ile Sağlık Bakanlığı işbirliğinde inşa edilen hastanelere yenileri ekleniyor. Anadolu’nun dört bir yanında modern hastaneler kazandıran TOKİ, Kastamonu’ya da 400 yataklı hastane yapacak. Kuzeykent Mahallesi Hacıorta Mevkii’nde yapılması planlanan 400 yataklı devlet hastanesi için 28 Nisan Pazartesi günü ihaleye çıkılacak.

 

“Kastamonu 400 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi” ihalesi 28 Nisan saat 15.00’de TOKİ’nin Bilkent’teki merkez binasında gerçekleştirilecek.

 


Toki Haber





Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016, Satışa çıkacak projeler