28 / 03 / 2024

TOKİ Balıkesir Balya Belediye Projesi başvuruları bugün sona eriyor!

TOKİ Balıkesir Balya Belediye Projesi başvuruları bugün sona eriyor!

Toplamda 108 adet konutun açık satış yöntemi ile satışa sunulduğu projede 87,2 metrekarelik 2+1 daireler yer alıyor. TOKİ Balıkesir Balya Belediye Projesi başvuruları bugün sona eriyor.


TOKİ Balıkesir Balya Belediye Projesi başvuruları bugün sona eriyor!

Satış işlemlerinin T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Balıkesir-Balya Şubesi aracılığı ile gerçekleşeceği TOKİ Balıkesir Balya Belediye Projesi'nde 4 bin TL başvuru bedeli ödeniyor. 


TOKİ Balıkesir Balya Belediye Projesi'nde 87,2 metrekarelik 2 oda 1 salon daireler yer alıyor. 108 dairenin yer aldığı projede fiyatlar 93 bin 930 TL'den başlıyor.


TOKİ Balıkesir Balya başvuru şartları

1-) T.C. vatandaşı olması,

2-) Balıkesir il nüfusuna kayıtlı veya Balya ilçesi sınırları içerisinde en az 1 yıldan az olmamak şartıyla ikamet ediyor olması,

3-) Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması ve Toplu Konut İdaresinden konut kredisi kullanmamış olması,

4-) Kendisine eşine ve/veya velayeti altındaki çocuklarına ait tapuda kayıtlı herhangi bir gayrimenkulün olmaması (Ancak kat irtifakı veya kat mülkiyeti tesis edilmemiş olan konutlar ile eşi ve/veya velayeti altındaki çocukları dışında kalan şahıslar ile hisseli gayrimenkuller bu hüküm dışında tutulacaktır.),

5-) 25 yaş ve üzerinde olması (eşi vefat etmiş olan çocuklu dul bayanlarda yaş şartı aranmamaktadır.)

6-) Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net 2.600.- TL olması ( Başvuru sahibinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının gıda, yol, vs. her türlü aldıkları yardımlar dahil olmak üzere toplam hane halkı aylık net gelirinin en fazla 2.600.- TL. olması) gerekiyor.




Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016