29 / 03 / 2024

TOKİ Başpınar Mahallesi Konutları'nda kuralar çekildi!

TOKİ Başpınar Mahallesi Konutları'nda kuralar çekildi!

Başpınar Mahallesi'nde bulunan TOKİ konutlarında kura sevinci yaşandı. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'nin de katıldığı kura töreninde tam 101 aile, yeni evlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.



Başpınar Mahallesi'nde bulunan TOKİ konutlarında kura sevinci yaşandı. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'nin katıldığı kura töreninde tam 101 aile, yeni evlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. 

Altındağlı vatandaşlar, Hüseyin Gazi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen kura çekimiyle, yepyeni ve moJ dern bir hayata adım attı. Kura çekiminde büyük heyecan yaşayan hak sahiplerinden bazıları kurayı kendisi çekerken, bazıları ise kısmetini çocuklarının ve torunlarının elinde aradı. 

300'den fazla gecekondunun yıkıldığı alana inşa edilen Başpınar Mahallesi Toplu Konutları tamamlandı. 

Yaklaşık 24 bin metrekarelik alan üzerine kurulan toplu konutlar, 5 blok ve 474 daireden oluşuyor. Noter huzurunda gerçekleşen kura çekiminde, 3+1 daireler sahiplerini buldu. 

Tiryaki yaptığı konuşmada, Altındağlı vatandaşların modern yaşam alanlarına kavuşması için gece gündüz çalıştıklarını belirtti. Başpınar Mahallesi'nin giderek değer kazandığını söyleyen Tiryaki, Altındağ'da dönüşümün devam edeceği müjdesini de verdi. Tiryaki "Tapusu olmayan Altındağlı vatandaşlara her türlü kolaylığı sağladık. Yıllardır kangren olan Altındağ'daki mülkiyet sorununu ortadan kaldırdık. Şimdi evleri teslim ediyoruz" dedi. 


Ankara Başkent




Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016