29 / 03 / 2024

TOKİ kentsel dönüşüm projelerine ağırlık verecek!

TOKİ kentsel dönüşüm projelerine ağırlık verecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Kentsel Yenileme Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu, bundan sonraki dönemde kentsel dönüşüm ağırlıklı çalışacaklarını belirterek, "2023'e kadar her yıl yaklaşık 60 bin konut üretmeyi hedefliyoruz ve bu konutların yüzde 40'ı kentsel dönüşüm içerikli olacak" dedi.


TOKİ Kentsel Yenileme Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu, bundan sonraki dönemde kentsel dönüşüm ağırlıklı çalışacaklarını belirtti. Konyalıoğlu "2023'e kadar her yıl yaklaşık 60 bin konut üretmeyi hedefliyoruz " dedi.


Konyalıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, idarelerinin 2004'den bu yana Kentsel Dönüşüm Projeleri gerçekleştirdiğini hatırlattı. Yerel yönetimlerle işbirliği içerisinde yürüttükleri projeleri başarıyla sürdürdüklerini anlatan Konyalıoğlu, yaptıkları konutlara vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiğini kaydetti.


TOKİ mahalle konseptine uygun 60 bin konut üretecek!

TOKİ, "Yeni Yerleşimler Yenilenen Şehirler" projesi kapsamında, 2016 yılında Gaziantep, Manisa, Şanlıurfa, İstanbul Başakşehir, Çankırı, Hatay, Konya ve Adana'da 60 bin konut üretecek.



AA



Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016