19 / 04 / 2024

TOKİ bu hafta 15 kampanyanın startını veriyor!

TOKİ bu hafta 15 kampanyanın startını veriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bartın, Bingöl, Çorum, Edirne, Elazığ, Gaziantep, Gümüşhane, Mersin, Sivas, Tekirdağ, Konya, Kütahya, Ordu ve Şanlıurfa'da 15 kampanyanın startını veriyor


1) BARTIN - MERKEZ (Alt Gelir Grubu) 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 192 konutluk Bartın Merkez Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve İdare stokunda bulunan 3 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.

Bartın Merkez Alt Gelir Grubu Konut Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Bartın Şubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutun başvuruları, 25 Temmuz-29 Ağustos 2011 tarihleri arasında kabul edilecek.

64 metrekare 3 adet konutun fiyatları 43 bin TL ile 47 bin TL arasında değişiyor.

2) BİNGÖL - MERKEZ 
 
Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 160 konutluk Bingöl Merkez Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve İdare stokunda bulunan 50 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.

Bingöl Merkez Alt Gelir Grubu Konut Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Bingöl Şubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutun başvuruları, 25 Temmuz-29 Ağustos 2011 tarihleri arasında kabul edilecek.

64 metrekare 50 adet konutun fiyatları 42 bin TL ile 53 bin TL arasında değişiyor.

3) Çorum Merkez

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 256 konutluk Çorum Merkez Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve İdare stokunda bulunan 125 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.

Çorum Merkez Alt Gelir Grubu Konut Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Çorum Şubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutun başvuruları, 25 Temmuz-29 Ağustos 2011 tarihleri arasında kabul edilecek.

64 metrekare 3 adet konutun fiyatları 44 bin TL ile 54 bin TL arasında değişiyor.

4) EDİRNE - MERKEZ 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 282 konutluk Edirne Merkez Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve İdare stokunda bulunan 34 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.

Edirne Merkez Alt Gelir Grubu Konut Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Edirne Merkez Şubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutun başvuruları, 25 Temmuz-30 Eylül 2011 tarihleri arasında kabul edilecek.

5) ELAZIĞ

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 500 konutluk Elazığ Merkez Zafran Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve İdare stokunda bulunan 183 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.

Elazığ Merkez Alt Gelir Grubu Konut Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Elazığ Merkez Şubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 25 Temmuz-30 Eylül 2011 tarihleri arasında kabul edilecek.

64 metrekare 75 adet konutun fiyatları 53 bin TL ile 75 bin TL arasında değişiyor.

84 metrekare 107 adet konutun fiyatları ise 43 bin TL ile 56 bin TL arasında değişiyor.

6) GAZİANTEP - ŞAHİNBEY
(SERİNEVLER PERİLİKAYA)
KONUT PROJESİ 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Gaziantep Şahinbey ( Serinevler Perilikaya ) Toplu Konut Uygulaması kapsamında 135 konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile 25 Temmuz – 30 Eylül 2011 tarihine kadar Açık Satışa sunulacak.

Gaziantep Şahinbey ( Serinevler – Perilikaya ) Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Gaziantep Şubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları 25 Temmuz – 30 Eylül 2011 tarihleri arasında ilgili bankanın yetkili şubeleri tarafından kabul edilecek.

112 metrekare 83 adet 3+1 konutun fiyatları 112 bin TL ile 130 bin TL arasında değişirken, 146 metrekare 29 adet 3+1 konutun fiyatları 149 bin TL ile 168 bin TL arasında, 118 metrekare 23 adet 3+1 konutun fiyatları ise 115 bin TL ile 132 bin TL arasında bulunuyor.

7) GÜMÜŞHANE MERKEZ
 
Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 198 konutluk Gümüşhane Merkez Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve İdare stokunda bulunan 16 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.

Gümüşhane Merkez Alt Gelir Grubu Konut Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Gümüşhane Merkez Şubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutun başvuruları, 25 Temmuz-30 Eylül 2011 tarihleri arasında kabul edilecek.

64 metrekare 16 adet konutun fiyatları 47 bin TL ile 58 bin TL arasında değişiyor.

8) MERSİN - TARSUS

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 144 konutluk Mersin Tarsus 1.Etap Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve İdare stokunda bulunan 33 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.

Mersin Tarsus 1.Etap  Alt Gelir Grubu Konut Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Tarsus Şubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutun başvuruları, 25 Temmuz-29 Ağustos 2011 tarihleri arasında kabul edilecek.

82 metrekare 33 adet konutun fiyatları 63 bin TL ile 74 bin TL arasında değişiyor.

9) Sivas - Merkez 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 468 konutluk Sivas Merkez Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve İdare stokunda bulunan 64 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.

Sivas Merkez Alt Gelir Grubu Konut Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Sivas Merkez Şubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutun başvuruları, 25 Temmuz-29 Ağustos 2011 tarihleri arasında kabul edilecek.

64 metrekare 38 adet konutun fiyatları 44 bin TL ile 50 bin TL arasında değişiyor.

75 metrekare 25 adet konutun fiyatları 49 bin TL ile 57 bin TL arasında bulunuyor.

10) Tekirdağ - Merkez

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 399 konutluk Tekirdağ Merkez Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve İdare stokunda bulunan 92 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.

Tekirdağ Merkez Alt Gelir Grubu Konut Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Tekirdağ Şubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutun başvuruları, 25 Temmuz-29 Ağustos 2011 tarihleri arasında kabul edilecek.

64 metrekare 93 adet konutun fiyatları 41 bin TL ile 54 bin TL arasında değişiyor.

11) KONYA - Meram
 
Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 288 konutluk Konya Meram 2. Etap 288 konutluk Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve İdare stokunda bulunan 31 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile Açık Satışa sunulacak.

Konya Meram 2.Etap Alt Gelir Grubu Konut Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Konya Şubesi olacak.

Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutun başvuruları, 26 Temmuz - 26 Ağustos 2011 tarihleri arasında kabul edilecek.
 
67 metrekare 31 adet konutun fiyatları 37 bin TL ile 45 bin TL arasında değişiyor.

12) KONYA - Meram
 
Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 256 konutluk Konya Meram 2. Etap Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve İdare stokunda bulunan 9 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.

Konya Meram 2. Etap Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Konya Şubesi olacak.

Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutun başvuruları, 26 Temmuz – 26 Ağustos 2011 tarihleri arasında kabul edilecek.

84 metrekare 9 adet konutun fiyatları 62 bin TL ile 81 bin TL arasında değişiyor.

13) Kütahya Merkez
 
Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 384 konutluk Kütahya Merkez Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve İdare stokunda bulunan 9 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile Açık Satışa sunulacak.

Kütahya Merkez Alt Gelir Grubu Konut Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Kütahya Şubesi olacak.

Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutun başvuruları, 26 Temmuz - 26 Ağustos 2011 tarihleri arasında kabul edilecek.

67 metrekare 9 adet konutun fiyatları 44 bin TL ile 49 bin TL arasında değişiyor.

14) ORDU Merkez
(Alt Gelir Grubu)
 
Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 336 konutluk Ordu Merkez 1.Etap Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve İdare stokunda bulunan 5 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.

Ordu Merkez 1.Etap Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Ordu Şubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutun başvuruları, 26 Temmuz – 26 Ağustos 2011 tarihleri arasında kabul edilecek.

85 metrekare 5 adet konutun fiyatları 60 bin TL ile 66 bin TL arasında değişiyor.

15) ŞANLIURFA - Siverek

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 112 konutluk Şanlıurfa Siverek Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve İdare stokunda bulunan 3 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile Açık Satışa sunulacak.

Şanlıurfa Siverek Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Siverek Şubesi olacak.

Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutun başvuruları, 26 Temmuz – 26 Ağustos 2011 tarihleri arasında kabul edilecek.
 
82 metrekare ve 83 metrekare 3 adet konutun fiyatları 58 bin TL ile 61 bin TL arasında değişiyor.


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com