18 / 04 / 2024

Trump Towers İstanbul, A Plus Gayrimenkul Fuarı'nda! 660 bin dolara rezidans daire!

Trump Towers İstanbul, A Plus Gayrimenkul Fuarı'nda! 660 bin dolara rezidans daire!

Avrupa'nın ilk Trump projesi olma özelliğine sahip Trump Towers İstanbul, A Plus Gayrimenkul ve Finans Hizmetleri Fuarı'na katılıyor. Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek fuar 28 - 30 Ekim tarihleri arasında Hilton Exhibition Center'da gerçekleşiyor


Uluslararası platformun bilinen adresi Trump markası, Türkiye'de vizyonunu ve uzmanlığını gösterdiği projesi Trump Towers İstanbul ile Türkiye'nin gayrimenkul sektöründeki prestijli fuarlarından A Plus Gayrimenkul ve Finans Hizmerleri Fuarı'na katıldı. 28 - 30 Ekim tarihleri arasında Hilton Exhibition Center'da gerçekleşecek fuar kapsamında Trump Towers standında, Türkiye'ye yeni bir hizmet anlayışı getiren projesi Trump Towers Residence ile ilgili detaylar paylaşıldı. .

Trump'ın Avrupa'da ki ilk projesi olan ve İstanbul'da şehrin kalbi Mecidiyeköy'de aktif ve elit bir yaşam tarzı sunan Trump Towers İstanbul, Brigitte Weber imzası taşıyan 39 katlı Residence Kulesi'nin yanı sıra 36000 m2 Ofis Kulesi ve 43.000 m2 kiralanabilir alana sahip AVM'den oluşuyor.

Stil sahibi ve geniş seçenekler sunan Trump Towers İstanbul, ikonik mimarisi, özgün iç dizaynı, yüksek teknolojik özellikleri ve sunmuş olduğu çok özel hizmetlerle sadece yeni bir residence projesi değil, aynı zamanda yepyeni bir hayat tarzı vaat ediyor. Residence projesinin tamamlandığı ve yaşamın başladığı Trump Towers'ta, Residence dairelerinin yüzde 70'i ise sahipleriyle buluşarak ayrıcalıklı bir dünyanın kapısını aralamalarını sağladı.

Dünyanın en büyük gayrimenkul geliştirme ve işletme şirketlerinden Trump markasının tecrübesi ile Trump Towers'ta özel yönetim sistemi ayrıcalığı yaşanıyor. Resepsiyon, vale, güvenlik, teknik ve temizlik hizmetlerinin yanı sıra 7 gün 24 saat Beyaz Eldiven concierge hizmeti ile daire sahiplerinin her ihtiyacının uluslararası standartlarda anında karşılanması sağlanıyor.

İleri teknoloji ve kaliteli malzeme kullanarak kullanıcıya konforlu bir yaşam ve çalışma alanı sunan Trump Towers, kişiye özel 16.800 şişelik kapasitesi ile Türkiye'nin ilk residence kavı olma özelliğini taşıyor. Türkiye'de kapılarını yeni açan dünyanın en büyük fitness markası Pure Fitness ise, 3300 m2'de Residence'de yaşayanlara ve Ofis çalışanlarına sabah'ın erken saatlerinden itibaren özel hizmet sunuyor.

İç dekorasyonda farklı stillerde teknoloji alt yapı ile zenginleşen Trump Towers Residence daireleri farklı yaşam alanı alternatifleri sunuyor. Modern evler için “Daha az daha fazladır” konsepti ile yalın tasarımların hissedildiği residence dairelerinin yanı sıra daha doğal ahşap malzeme kullanılarak tasarlanan “Doğaya Dönüş” konseptli daireler ve klasik,ışıltılı evleri tercih edenler ise “Sofistike” tasarımların hakim olduğu her tarza uygun seçenekler ile taşınmaya hazır daireleri istediği zaman teslim alabiliyor.  Projedeki dairelerin alanları 120 metrekare ile 254 metrekare arasında değişiyor. Fiyatları ise 660 bin dolardan başlıyor ve 7 milyon dolara kadar yükseliyor.

Trump Towers İstanbul Ofis, Residence ve AVM olarak planlanmış bir yaşam konseptini hayata geçiriyor. Bu bölümler arasındaki sinerji, yaşayanlara büyük avantaj sağlarken lüks yaşamı size sunuyor. Trump Towers'da yer alan alışveriş merkezi ve sosyal yaşam alanları ile gün içinde ya da sonrasında seçkin mağazalarında alışveriş yapabilme ya da muhteşem restoranlarında yemek yiyebilme şansına sahipsiniz. Aynı zamanda tüm aile fertlerine yönelik olarak; sinemalarda film seyredebilir, yeşillikler içinde yer alan yeme-içme alanlarında eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

Trump Towers Alışveriş merkezi, Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdi ve Türkiye'nin ilk çocuk alışveriş merkezi konseptini çocuklara sundu. Dünya markaları ile donanmış Trump Towers Alışveriş Merkezi, çocukların eğitilerek eğlendiği ve çeşitli aktivitelerle zenginleştirilmiş 9.000 metrekarelik cocuk katı ile bir ilke imza atıyor. Trump Towers Alışveriş Merkezi'nde sadece çocuklara özel olarak tasarlanan “Çocuk Katı” çocukların kendilerini özel ve çocuk gibi hissetmesi için tasarlandı. Her köşesinde heyecan yaratan gizli aktivitelerin yer aldığı Çocuk Katı, yeni teknolojilerle donatılmış platformları ile çocukları özgür anneyi mutlu eden Trump Kids konsiyerj hizmetine sahip. Çocukların moda markaları ve favori lezzetlerinin yanı sıra, ilk ve tek Disney Tiyatro, özel tasarım D&R Kids ve dünya markaları ile donatılmış “Eğlence Merkezi” ile hem çocuklar hem de ebeveynler bu çok özel alanın avantajlarından yararlanabiliyor.



212 356 6200

www.trumpistanbul.com.tr

Trump Towers'ı havadan görmek için tıklayınız

 



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler