29 / 03 / 2024

Macro Otelcilik'in Basın Ekspres'teki oteli ne zaman açılacak?

Macro Otelcilik'in Basın Ekspres'teki oteli ne zaman açılacak?

İstanbul 1990’lı yıllardan sonra medya kuruluşlarının ağırlıklı olarak yer aldığı Basın Ekspres Yolu, şimdilerde otel yolu olmaya başladı. Macro Ayakkabı Otelcilik'in Basın Ekspres Yolu üzerindeki 5 yıldızlı otel inşaatı bitmek üzere..


İstanbul 1990’lı yıllardan sonra medya kuruluşlarının ağırlıklı olarak yer aldığı Basın Ekspres Yolu, şimdilerde otel yolu olmaya başladı. Atatürk Havalimanı ve fuar alanlarına yakınlığı nedeniyle son dönemde birçok otel zinciri bölgede yatırım yapmaya başladı. Ayakkabı sektöründe faaliyet  gösteren Macro Ayakkabı Otelcilik Turizm Sanayi ve Ticaret AŞ de bu bölgede otel yatırımı yapan şirketlerden biri. Basın Ekspres Yolu üzerindeki 5 yıldızlı otel inşaatının bitme aşamasına geldiğini belirten Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Şerafettinoğlu,oteli eylül ayında hizmete açmayı planladıklarını söyledi.


Şerafettinoğlu, geleceğin sektörünün hizmet sektörü olduğunu ve İstanbul’da da otelcilikte büyük açık olduğunu görerek, sektöre yatırım yapmaya karar verdiklerini kaydetti. Şerafettinoğlu, otel projesini başlattıklarında bölgede hemen hemen otel olmadığını, sonradan çok sayıda otel açıldığını belirterek, şu bilgileri verdi: “30 civarında otelin olacağı konuşuluyor.Biz altyapımızı turistten çok iş gezileri ve toplantılar için hazırladık. Açılacak 30 otel içinde bizim standardımızdaki otel sayısı 5’i geçmez.” Şerafettinoğlu, 30 milyon dolar yatırımla yapılan otelin 250 odalı odalı olduğunu ve içinde 11 tane toplantı salonunun yer alacağını söyledi.


Dünya



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı