23 / 04 / 2024

Siyah İnci otel zinciri geliyor!

 Siyah İnci otel zinciri geliyor!

Sianji Group Başkanı ve Turizm Yatırımcıları Derneği Başkan Yardımcısı ve Recai Çakır, yeni isimleri Sianji ( Siyah İnci ) ile zincir otel olmak istediklerini söyledi.



DÜNYANIN 7 harikasından ‘Babil’in Asma Bahçeleri’ konseptiyle 2009’da Bodrum’da açılan ve tamamı süit ve villalardan oluşan Gardens of Babylon’da değişikliğe gittiklerini ifade eden Sianji Group Başkanı ve Turizm Yatırımcıları Derneği Başkan Yardımcısı ve Recai Çakır, yeni isimleri Sianji (Siyah İnci) ile zincir otel olmak istediklerini söyledi.


Sağlık otelleri alanında içinde detoks, termal ve diyet programlarını barındıran oteller yapmayı planladıklarını ifade eden Çakır, “İstanbul’da bir yer planlıyoruz. Bir dağ oteli ve termal projemiz var. Termal için Yalova’da ön anlaşma yaptık. Sağlık otellerini zincir haline getirmek istiyoruz. Yatırımcıların konseptini kuruyoruz ve ismimizi veriyoruz, işletmeyi alıyoruz. Çok istediğimiz bir yer olursa yatırımın tamamını da yapabiliriz”dedi.  Sianji olarak yurtdışı ve yurtiçinden otel işletmesi ve sağlık turizmi alanındaki faaliyetlerinden dolayı yoğun talep aldıklarının altını çizen Çakır, bundan sonra amaçlarının yurtdışına açılmak olduğunu belirtti. Çakır, “Misafirlere otelimizde beslenme, fitness ve spiritual programlar uyguluyoruz. Türkiye’den ve Avrupa’dan 9 ödül aldık” dedi.


Hürriyet





Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri